Makas, “Devletimiz tüm imkan ve olanaklarıyla görev başındadır”

ASAYİŞ 17.07.2023 - 19:53, Güncelleme: 17.07.2023 - 19:53
 

Makas, “Devletimiz tüm imkan ve olanaklarıyla görev başındadır”

AK Parti İl Başkanı Naim Makas yangın bölgesinde incelemelerde bulundu. Makas, mücadelenin canhıraş bir şekilde sürdüğünü söyledi.

AK Parti İl Başkanı Naim Makas, “Gökçeadamız bugün ise merkez Kızılkeçili köyünden başlayıp Kemel Köyü'ne kadar olan alanda gerçekleşen bir yangınla mücadele edilmektedir.  Devletimiz tüm imkan ve olanaklarıyla bir yandan yangınla mücadele ederken diğer taraftan gerek can kaybının olmaması gerekse mal kayıplarını en aza indirebilmek için canhıraş çalışmaktadır.   Çok şükür ki Gökçeadamızdaki yangın kontrol altına alındı, umuyoruz ki Merkez İlçemizdeki yangın da devletimiz ve halkımızın çalışma ve destekleriyle kontrol altına alınmış olacaktır” dedi. 
AK Parti İl Başkanı Naim Makas yangın bölgesinde incelemelerde bulundu. Makas, mücadelenin canhıraş bir şekilde sürdüğünü söyledi.

AK Parti İl Başkanı Naim Makas, “Gökçeadamız bugün ise merkez Kızılkeçili köyünden başlayıp Kemel Köyü'ne kadar olan alanda gerçekleşen bir yangınla mücadele edilmektedir. 

Devletimiz tüm imkan ve olanaklarıyla bir yandan yangınla mücadele ederken diğer taraftan gerek can kaybının olmaması gerekse mal kayıplarını en aza indirebilmek için canhıraş çalışmaktadır.  

Çok şükür ki Gökçeadamızdaki yangın kontrol altına alındı, umuyoruz ki Merkez İlçemizdeki yangın da devletimiz ve halkımızın çalışma ve destekleriyle kontrol altına alınmış olacaktır” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir