Lapseki'ye Modern Düğün Salonu ve Sosyal Alan

09.08.2023 - 00:47, Güncelleme: 09.08.2023 - 00:47
 

Lapseki'ye Modern Düğün Salonu ve Sosyal Alan

Lapseki Belediyesi, 600 m² kapalı düğün salonu, 1530 m² açık alan ve 60 araçlık otoparkla modern bir sosyal mekanın temelini attı.

Lapseki İlçe Belediyesi, şehre modern bir sosyal alan kazandırmak amacıyla kapalı ve açık düğün salonunun temelini attı. Projenin ayrıcalıklı bir parçası olarak 60 araç kapasiteli bir otopark da yer alacak. Lapseki Belediyesi, Lapseki halkına verilen sözleri yerine getirme yolunda önemli adımlar atmaya devam ediyor. Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Aynur Bozkurt ile birlikte temel atma töreninde hazır bulunarak projenin detaylarını yetkililerden aldı. Başkan Eyüp Yılmaz, "Lapseki her geçen gün gelişiyor ve değişiyor. Bu değişimin yanı sıra ihtiyaçlar da artıyor. Lapsekili vatandaşlarımıza verdiğimiz sözleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bugün, Lapsekililerin ihtiyaçlarına yönelik yeni bir projenin temelini atmaktan gurur duyuyoruz. Kazmayı vurduk ve en kısa sürede tamamlamayı hedefliyoruz" dedi. Yapılacak tesis toplamda 7 bin 500 metrekarelik bir alana kuruluyor. Özellikle 1915 Çanakkale Köprüsü'nün karşısında konumlanan bu alanın Lapseki Belediyesi tarafından satın alındığı bilgisi paylaşıldı. Kapalı ve açık olmak üzere iki bölümden oluşacak olan tesis, 700 metrekare kapalı alana sahip olacak. Bu alanda yemekhane gibi olanaklar da sunulacak. Düğün mekanı, yaz aylarında açık hava etkinliklerine uygun 1530 metrekarelik bir açık alanı içerecek şekilde tasarlandı. Bu alanın deniz manzarasıyla da göz kamaştıracağı belirtildi. Yeni tesis, sadece düğün salonlarıyla sınırlı kalmayacak. 60 araç kapasiteli geniş bir otopark, sahil şeridi ve kafe gibi özellikler de tesisi daha da cazip kılacak unsurlar arasında yer alıyor. Başkan Yılmaz, "Lapsekililer, bizi takip etmeye devam etsinler. Yakında onlara yeni projelerle müjde vereceğiz. Lapseki'nin ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik çalışmalarımız devam edecek" şeklinde konuştu.
Lapseki Belediyesi, 600 m² kapalı düğün salonu, 1530 m² açık alan ve 60 araçlık otoparkla modern bir sosyal mekanın temelini attı.

Lapseki İlçe Belediyesi, şehre modern bir sosyal alan kazandırmak amacıyla kapalı ve açık düğün salonunun temelini attı. Projenin ayrıcalıklı bir parçası olarak 60 araç kapasiteli bir otopark da yer alacak.

Lapseki Belediyesi, Lapseki halkına verilen sözleri yerine getirme yolunda önemli adımlar atmaya devam ediyor. Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Aynur Bozkurt ile birlikte temel atma töreninde hazır bulunarak projenin detaylarını yetkililerden aldı.

Başkan Eyüp Yılmaz, "Lapseki her geçen gün gelişiyor ve değişiyor. Bu değişimin yanı sıra ihtiyaçlar da artıyor. Lapsekili vatandaşlarımıza verdiğimiz sözleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bugün, Lapsekililerin ihtiyaçlarına yönelik yeni bir projenin temelini atmaktan gurur duyuyoruz. Kazmayı vurduk ve en kısa sürede tamamlamayı hedefliyoruz" dedi.

Yapılacak tesis toplamda 7 bin 500 metrekarelik bir alana kuruluyor. Özellikle 1915 Çanakkale Köprüsü'nün karşısında konumlanan bu alanın Lapseki Belediyesi tarafından satın alındığı bilgisi paylaşıldı. Kapalı ve açık olmak üzere iki bölümden oluşacak olan tesis, 700 metrekare kapalı alana sahip olacak. Bu alanda yemekhane gibi olanaklar da sunulacak.

Düğün mekanı, yaz aylarında açık hava etkinliklerine uygun 1530 metrekarelik bir açık alanı içerecek şekilde tasarlandı. Bu alanın deniz manzarasıyla da göz kamaştıracağı belirtildi.

Yeni tesis, sadece düğün salonlarıyla sınırlı kalmayacak. 60 araç kapasiteli geniş bir otopark, sahil şeridi ve kafe gibi özellikler de tesisi daha da cazip kılacak unsurlar arasında yer alıyor.

Başkan Yılmaz, "Lapsekililer, bizi takip etmeye devam etsinler. Yakında onlara yeni projelerle müjde vereceğiz. Lapseki'nin ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik çalışmalarımız devam edecek" şeklinde konuştu.

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir