Lapseki’deki Apartman Yangını Kontrol Altında

ASAYİŞ 13.08.2023 - 02:39, Güncelleme: 13.08.2023 - 10:32
 

Lapseki’deki Apartman Yangını Kontrol Altında

Çanakkale'nin Lapseki ilçesindeki 5 katlı apartman yangını hızlı müdahale ile söndürüldü, can kaybı yaşanmadı. Soruşturma devam ediyor.

Lapseki ilçesinin Gazi Süleyman Paşa Mahallesi'nde bulunan Çanakkale Caddesi üzerindeki Gülsen Uygun Apartmanı'nda, dün akşam saat 21.50 sularında meydana gelen yangın, apartman sakinlerini korkuya sürükledi. Saliha Gizem Ufacık adlı bir vatandaşın 4. katında yaşadığı dairede çıkan yangın, hızla büyümeden Lapseki Belediyesi ekiplerinin çabalarıyla söndürüldü. Alevler ve dumanların 4. kattan yükseldiğini gören çevre sakinleri, derhal itfaiye ekiplerine haber vererek yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye araçları ve orman işletme şefliği ekibi, hızla müdahale etti. Aynı zamanda Lapseki İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri de çevrede geniş güvenlik önlemleri alarak yangının kontrol altına alınmasına yardımcı oldu. Yangının etkisi altında kalan 4. kattaki daire kullanılamaz hale gelirken, yangın sırasında herhangi bir can kaybı yaşanmadığı sevindirici bir haber olarak aktarıldı. Yangınla mücadele eden ekipler, aynı zamanda daire içerisinde mahsur kalmış bir kedinin de kurtarılmasını sağladı. Kedinin sağlığına kavuşturulması adına Lapseki Belediyesi Hayvan Barınağına götürüldüğü belirtildi.
Çanakkale'nin Lapseki ilçesindeki 5 katlı apartman yangını hızlı müdahale ile söndürüldü, can kaybı yaşanmadı. Soruşturma devam ediyor.

Lapseki ilçesinin Gazi Süleyman Paşa Mahallesi'nde bulunan Çanakkale Caddesi üzerindeki Gülsen Uygun Apartmanı'nda, dün akşam saat 21.50 sularında meydana gelen yangın, apartman sakinlerini korkuya sürükledi. Saliha Gizem Ufacık adlı bir vatandaşın 4. katında yaşadığı dairede çıkan yangın, hızla büyümeden Lapseki Belediyesi ekiplerinin çabalarıyla söndürüldü.

Alevler ve dumanların 4. kattan yükseldiğini gören çevre sakinleri, derhal itfaiye ekiplerine haber vererek yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye araçları ve orman işletme şefliği ekibi, hızla müdahale etti. Aynı zamanda Lapseki İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri de çevrede geniş güvenlik önlemleri alarak yangının kontrol altına alınmasına yardımcı oldu.

Yangının etkisi altında kalan 4. kattaki daire kullanılamaz hale gelirken, yangın sırasında herhangi bir can kaybı yaşanmadığı sevindirici bir haber olarak aktarıldı. Yangınla mücadele eden ekipler, aynı zamanda daire içerisinde mahsur kalmış bir kedinin de kurtarılmasını sağladı. Kedinin sağlığına kavuşturulması adına Lapseki Belediyesi Hayvan Barınağına götürüldüğü belirtildi.

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir