Lapseki'de Şiddetli Yağışlardan Balıkçı Teknesi Battı

29.09.2023 - 12:08, Güncelleme: 29.09.2023 - 12:08
 

Lapseki'de Şiddetli Yağışlardan Balıkçı Teknesi Battı

Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde sabah başlayan şiddetli yağışlar su baskınlarına neden oldu; bir balıkçı teknesi sulara gömüldü.

Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde başlayan şiddetli yağışlar, sabah saatlerinden itibaren etkisini göstermeye başladı. Meteorolojinin dün verdiği sarı kodlu uyarının ardından, ilçe genelinde sağanak yağışlar hayatı olumsuz etkiledi. Yağmurun şiddeti zaman zaman artarak, caddelerde su birikintilerinin oluşmasına neden oldu. Yürüyüş yapmak zorlaşırken, cadde ve sokaklarda küçük su birikintileri ortaya çıktı. Lapseki Belediyesi ekipleri, su birikintisi sorunlarını çözmek ve rögar kapaklarının tıkanmaması için hızla harekete geçti. Temizlik çalışmalarıyla suyun tahliyesi sağlandı ve bölgelerin su altında kalmaması için önlemler alındı. Çınarlıdere Çayı, sağanak yağışın etkisiyle su seviyesinin yükselmesine neden oldu. Bu durum, bir balıkçı teknesinin battığı üzücü bir olaya yol açtı. Yaşanan bu hava koşulları, Çanakkale ve çevresinde dikkat edilmesi gereken bir durumu gösteriyor. Halkın güvende kalması ve olumsuz etkilerin en aza indirilmesi için yetkililer, gerekli önlemleri almaya devam ediyor. Yağışların etkisi devam ederken, halkın dikkatli olması önem taşıyor.
Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde sabah başlayan şiddetli yağışlar su baskınlarına neden oldu; bir balıkçı teknesi sulara gömüldü.

Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde başlayan şiddetli yağışlar, sabah saatlerinden itibaren etkisini göstermeye başladı. Meteorolojinin dün verdiği sarı kodlu uyarının ardından, ilçe genelinde sağanak yağışlar hayatı olumsuz etkiledi. Yağmurun şiddeti zaman zaman artarak, caddelerde su birikintilerinin oluşmasına neden oldu. Yürüyüş yapmak zorlaşırken, cadde ve sokaklarda küçük su birikintileri ortaya çıktı.

Lapseki Belediyesi ekipleri, su birikintisi sorunlarını çözmek ve rögar kapaklarının tıkanmaması için hızla harekete geçti. Temizlik çalışmalarıyla suyun tahliyesi sağlandı ve bölgelerin su altında kalmaması için önlemler alındı.

Çınarlıdere Çayı, sağanak yağışın etkisiyle su seviyesinin yükselmesine neden oldu. Bu durum, bir balıkçı teknesinin battığı üzücü bir olaya yol açtı.

Yaşanan bu hava koşulları, Çanakkale ve çevresinde dikkat edilmesi gereken bir durumu gösteriyor. Halkın güvende kalması ve olumsuz etkilerin en aza indirilmesi için yetkililer, gerekli önlemleri almaya devam ediyor. Yağışların etkisi devam ederken, halkın dikkatli olması önem taşıyor.

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir