Lapseki'de Mezunlar ve Belediye Başkanı Buluştu

14.10.2023 - 13:37, Güncelleme: 14.10.2023 - 13:37
 

Lapseki'de Mezunlar ve Belediye Başkanı Buluştu

ÇOMÜ Lapseki Meslek Yüksekokulu mezunları, Belediye Başkanı ile keyifli bir buluşma gerçekleştirdi.

ÇOMÜ Lapseki Meslek Yüksekokulu mezunlarının Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz ile buluştuğu güzel bir etkinlik gerçekleşti. Bu buluşma, sadece okullarını bitiren öğrencileri değil, aynı zamanda Lapseki ile güçlü bağlar kuran mezunların da katıldığı keyifli bir toplantıydı. Etkinliğe, Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz'ın yanı sıra Lapseki Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Emrah Toprak ve Lapseki Meslek Yüksekokulu Müdürü Engin Gür de iştirak etti. Bu önemli etkinliği düzenleyen Lapseki Belediyesi, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı: "Belediye Başkanımız Eyüp Yılmaz, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Lapseki Meslek Yüksekokulu Mezunlar Günü kapsamında düzenlenen kahvaltı programına katılarak, mezun öğrencilerle bir araya geldi. Programa Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, Lapseki Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Emrah Toprak ve Lapseki Meslek Yüksekokulu Müdürü Engin Gür de katıldılar." 
ÇOMÜ Lapseki Meslek Yüksekokulu mezunları, Belediye Başkanı ile keyifli bir buluşma gerçekleştirdi.

ÇOMÜ Lapseki Meslek Yüksekokulu mezunlarının Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz ile buluştuğu güzel bir etkinlik gerçekleşti. Bu buluşma, sadece okullarını bitiren öğrencileri değil, aynı zamanda Lapseki ile güçlü bağlar kuran mezunların da katıldığı keyifli bir toplantıydı.

Etkinliğe, Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz'ın yanı sıra Lapseki Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Emrah Toprak ve Lapseki Meslek Yüksekokulu Müdürü Engin Gür de iştirak etti. Bu önemli etkinliği düzenleyen Lapseki Belediyesi, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı: "Belediye Başkanımız Eyüp Yılmaz, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Lapseki Meslek Yüksekokulu Mezunlar Günü kapsamında düzenlenen kahvaltı programına katılarak, mezun öğrencilerle bir araya geldi. Programa Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, Lapseki Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Emrah Toprak ve Lapseki Meslek Yüksekokulu Müdürü Engin Gür de katıldılar." 

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir