Lapseki'de Heyecan Dolu Plaj Voleybolu Turnuvası Başladı

TURİZM 28.07.2023 - 23:54, Güncelleme: 28.07.2023 - 23:54
 

Lapseki'de Heyecan Dolu Plaj Voleybolu Turnuvası Başladı

Lapseki sahilinde düzenlenen Plaj Voleybolu Turnuvası başladı! Sporcular, büyük ödüller için mücadele edecek, heyecan dorukta!

Lapseki sahilinde her yıl düzenlenen geleneksel Plaj Voleybolu Turnuvası, bu yıl da büyük bir coşkuyla başladı. 1996 yılından beri düzenlenen turnuvada, kadınlar ve erkekler kategorilerinde Lapseki'nin yanı sıra Çanakkale, İstanbul, Tekirdağ, İzmir, Aydın, Balıkesir, Ankara ve hatta Rusya'dan gelen sporcular bir araya geldi. Toplam 18 erkek ve 15 kadın takımının katıldığı turnuva, 3 gün boyunca sürecek ve 66 sporcu, dereceye girmek için ter dökecek. Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, sahil sosyal tesislerinde düzenlenen kura çekiminde yaptığı konuşmada, tüm katılımcılara hoş geldiniz dileklerini iletti. Başkan Yılmaz, turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen plaj voleybol komitesi, hakemler ve voleybol hocalarına teşekkür ederek, geçen yıl verdikleri sözü tutarak yeni kordon boyunca turnuvayı gerçekleştirdiklerini belirtti. Herhangi bir sakatlık veya sıkıntı yaşamadan, keyifli ve bol seyircili bir turnuva temenni ettiğini ifade etti. Başkan ayrıca tüm sporcu arkadaşlarına teşekkür ederek, başarılar diledi. Bu yılki turnuvada heyecan dorukta, çünkü dereceye giren takımlar cömert ödüllerle ödüllendirilecek. Birinci olan takım 10 bin TL'nin sahibi olacak, ikinci takım 7 bin TL ile ödüllendirilecek ve üçüncü olan takım 5 bin TL'lik para ödülü kazanacak. Lapseki Belediyesi'nin ev sahipliğinde düzenlenen bu heyecan dolu turnuva, plaj voleybolu tutkunları ve spor severler için unutulmaz anılarla dolu olacak. Dereceye giren takımların gururla kucaklayacağı ödüller, mücadele dolu günlerin karşılığı olacak. Plaj voleybolunun temposu ve sahil atmosferinin birleştiği bu muhteşem etkinlik, sporcular ve seyirciler arasında dostluklar kurulmasına ve sporun ruhunu yaşatmaya vesile olacak.
Lapseki sahilinde düzenlenen Plaj Voleybolu Turnuvası başladı! Sporcular, büyük ödüller için mücadele edecek, heyecan dorukta!

Lapseki sahilinde her yıl düzenlenen geleneksel Plaj Voleybolu Turnuvası, bu yıl da büyük bir coşkuyla başladı. 1996 yılından beri düzenlenen turnuvada, kadınlar ve erkekler kategorilerinde Lapseki'nin yanı sıra Çanakkale, İstanbul, Tekirdağ, İzmir, Aydın, Balıkesir, Ankara ve hatta Rusya'dan gelen sporcular bir araya geldi. Toplam 18 erkek ve 15 kadın takımının katıldığı turnuva, 3 gün boyunca sürecek ve 66 sporcu, dereceye girmek için ter dökecek.

Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, sahil sosyal tesislerinde düzenlenen kura çekiminde yaptığı konuşmada, tüm katılımcılara hoş geldiniz dileklerini iletti. Başkan Yılmaz, turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen plaj voleybol komitesi, hakemler ve voleybol hocalarına teşekkür ederek, geçen yıl verdikleri sözü tutarak yeni kordon boyunca turnuvayı gerçekleştirdiklerini belirtti. Herhangi bir sakatlık veya sıkıntı yaşamadan, keyifli ve bol seyircili bir turnuva temenni ettiğini ifade etti. Başkan ayrıca tüm sporcu arkadaşlarına teşekkür ederek, başarılar diledi.

Bu yılki turnuvada heyecan dorukta, çünkü dereceye giren takımlar cömert ödüllerle ödüllendirilecek. Birinci olan takım 10 bin TL'nin sahibi olacak, ikinci takım 7 bin TL ile ödüllendirilecek ve üçüncü olan takım 5 bin TL'lik para ödülü kazanacak.

Lapseki Belediyesi'nin ev sahipliğinde düzenlenen bu heyecan dolu turnuva, plaj voleybolu tutkunları ve spor severler için unutulmaz anılarla dolu olacak. Dereceye giren takımların gururla kucaklayacağı ödüller, mücadele dolu günlerin karşılığı olacak. Plaj voleybolunun temposu ve sahil atmosferinin birleştiği bu muhteşem etkinlik, sporcular ve seyirciler arasında dostluklar kurulmasına ve sporun ruhunu yaşatmaya vesile olacak.

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir