Lapseki'de Geleneksel Sünnet Şöleni Coşkusu

04.09.2023 - 22:59, Güncelleme: 04.09.2023 - 22:59
 

Lapseki'de Geleneksel Sünnet Şöleni Coşkusu

Lapseki Belediyesi'nin düzenlediği 7. Toplu Sünnet Şöleni, çocuklar için unutulmaz anılarla dolu coşkulu bir günle sona erdi.

Çanakkale'nin Lapseki ilçe Belediyesi tarafından düzenlenen 'Geleneksel 7. Toplu Sünnet Şöleni', coşkuyla sona erdi. Bu yıl yedinci kez gerçekleştirilen etkinlik, Lapseki Belediyesi'nin özenle planladığı bir programla kutlandı. Lapseki Belediyesi, çocuklarını sünnet ettirmek isteyen ailelerin başvurularını aldı ve çocuklar, Lapseki Devlet Hastanesi'nde sünnet edildi. Ardından, Lapseki Belediyesi'ne ait Sahil Sosyal Tesislerinde çocuklar için özel bir program düzenlendi. Bu etkinlikte çocuklar doyasıya eğlendi ve unutulmaz anılar biriktirdi. Sünnet olan çocuklara hediyeler veren Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz ve eşi Hacer Yılmaz, çocukların mutluluğunu paylaştılar. Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz etkinlik sırasında yaptığı konuşmada, "Lapseki Belediyesi olarak, göreve geldiğimizden bu yana pandemi dönemi dışında her yıl düzenlediğimiz bu sünnet programını geleneksel hale getirdik ve gelecek yıllarda da devam ettireceğiz. Bize başvuran ailelerin çocuklarını sünnet ettirmek için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz, giyimden mevlit düzenlemesine kadar tüm ayrıntıları biz hallediyoruz. Çocuklarımızın hiçbir şeyden mahrum kalmamaları için çaba gösteriyoruz. Bu süreçte desteklerini esirgemeyen sponsorlarımıza da ayrıca teşekkür ederim. Bu yıl 14 ailenin 15 çocuğunu sünnet ettik ve özellikle Lapseki Devlet Hastanesi'ne katkıları için teşekkür ediyorum" dedi. Etkinliğe, AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan'ın eşi Kevser Turan ve çok sayıda vatandaş katıldı. Bu özel gün, Lapseki'de ailelerin ve çocukların mutlu anılarla dolu güzel bir gün geçirmesine vesile oldu. 
Lapseki Belediyesi'nin düzenlediği 7. Toplu Sünnet Şöleni, çocuklar için unutulmaz anılarla dolu coşkulu bir günle sona erdi.

Çanakkale'nin Lapseki ilçe Belediyesi tarafından düzenlenen 'Geleneksel 7. Toplu Sünnet Şöleni', coşkuyla sona erdi. Bu yıl yedinci kez gerçekleştirilen etkinlik, Lapseki Belediyesi'nin özenle planladığı bir programla kutlandı.

Lapseki Belediyesi, çocuklarını sünnet ettirmek isteyen ailelerin başvurularını aldı ve çocuklar, Lapseki Devlet Hastanesi'nde sünnet edildi. Ardından, Lapseki Belediyesi'ne ait Sahil Sosyal Tesislerinde çocuklar için özel bir program düzenlendi. Bu etkinlikte çocuklar doyasıya eğlendi ve unutulmaz anılar biriktirdi.

Sünnet olan çocuklara hediyeler veren Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz ve eşi Hacer Yılmaz, çocukların mutluluğunu paylaştılar. Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz etkinlik sırasında yaptığı konuşmada, " Lapseki Belediyesi olarak, göreve geldiğimizden bu yana pandemi dönemi dışında her yıl düzenlediğimiz bu sünnet programını geleneksel hale getirdik ve gelecek yıllarda da devam ettireceğiz. Bize başvuran ailelerin çocuklarını sünnet ettirmek için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz, giyimden mevlit düzenlemesine kadar tüm ayrıntıları biz hallediyoruz. Çocuklarımızın hiçbir şeyden mahrum kalmamaları için çaba gösteriyoruz. Bu süreçte desteklerini esirgemeyen sponsorlarımıza da ayrıca teşekkür ederim. Bu yıl 14 ailenin 15 çocuğunu sünnet ettik ve özellikle Lapseki Devlet Hastanesi'ne katkıları için teşekkür ediyorum" dedi.

Etkinliğe, AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan'ın eşi Kevser Turan ve çok sayıda vatandaş katıldı. Bu özel gün, Lapseki'de ailelerin ve çocukların mutlu anılarla dolu güzel bir gün geçirmesine vesile oldu. 

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir