Lapseki'de Gaziler Günü Coşkuyla Kutlandı

20.09.2023 - 13:17, Güncelleme: 20.09.2023 - 13:17
 

Lapseki'de Gaziler Günü Coşkuyla Kutlandı

Lapseki'de Gaziler Günü, çelenk koyma töreni ve duygusal anlarla kutlandı, gazilere özel tablo hediye edildi.

Lapseki ilçesinde, 19 Eylül Gaziler Günü coşkuyla kutlandı. Törenler, İlçe Kaymakamı Emre Öztürk, Garnizon Komutanı Deniz Albay Bülent Pehlivan, Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz ve gazilerin Atatürk büstüne çelenk koymasıyla başladı. Hükümet Konağı önünde düzenlenen bu anlamlı başlangıcın ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın coşkulu bir şekilde okunmasıyla günün önemi bir kez daha vurgulandı. Törende, Gaziler Günü'nün anlam ve önemine dair duygusal bir konuşma gerçekleştirildi. Konuşmanın ardından, öğrenciler tarafından okunan şiirlerle duygusal bir atmosfer oluşturuldu ve program bu anlamlı etkinliklerle son buldu. Programın sonrasında Lapseki Belediyesi, kutlama programına katılan gaziler ve protokol üyelerine Sahil Sosyal Tesislerinde leziz bir kahvaltı sundu. Kahvaltının ardından, Lapseki Belediyesi tarafından özel olarak hazırlanan çerçeveli bir tablo, programa katılan gazilere sunuldu. Bu özel tablo, bir tarafında Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün resmi, diğer tarafında gururla dalgalanan Türk bayrağı ile özel bir anlam taşıyordu. Tabloyu, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Emrah Toprak, İlçe Kaymakamı Emre Öztürk, Garnizon Komutanı Deniz Albay Bülent Pehlivan ve Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz gazi kahramanlarımıza gururla takdim etti. Bu anlamlı etkinlik, Gaziler Günü'nün önemini vurgulayan ve gazilerimize duyulan saygıyı gösteren güzel bir kutlama olarak Lapseki'de gerçekleştirildi. Gazilerimize minnettarız ve onların kahramanlıklarını her zaman gururla anıyoruz. 
Lapseki'de Gaziler Günü, çelenk koyma töreni ve duygusal anlarla kutlandı, gazilere özel tablo hediye edildi.

Lapseki ilçesinde, 19 Eylül Gaziler Günü coşkuyla kutlandı. Törenler, İlçe Kaymakamı Emre Öztürk, Garnizon Komutanı Deniz Albay Bülent Pehlivan, Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz ve gazilerin Atatürk büstüne çelenk koymasıyla başladı. Hükümet Konağı önünde düzenlenen bu anlamlı başlangıcın ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın coşkulu bir şekilde okunmasıyla günün önemi bir kez daha vurgulandı.

Törende, Gaziler Günü'nün anlam ve önemine dair duygusal bir konuşma gerçekleştirildi. Konuşmanın ardından, öğrenciler tarafından okunan şiirlerle duygusal bir atmosfer oluşturuldu ve program bu anlamlı etkinliklerle son buldu.

Programın sonrasında Lapseki Belediyesi, kutlama programına katılan gaziler ve protokol üyelerine Sahil Sosyal Tesislerinde leziz bir kahvaltı sundu. Kahvaltının ardından, Lapseki Belediyesi tarafından özel olarak hazırlanan çerçeveli bir tablo, programa katılan gazilere sunuldu. Bu özel tablo, bir tarafında Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün resmi, diğer tarafında gururla dalgalanan Türk bayrağı ile özel bir anlam taşıyordu. Tabloyu, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Emrah Toprak, İlçe Kaymakamı Emre Öztürk, Garnizon Komutanı Deniz Albay Bülent Pehlivan ve Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz gazi kahramanlarımıza gururla takdim etti.

Bu anlamlı etkinlik, Gaziler Günü'nün önemini vurgulayan ve gazilerimize duyulan saygıyı gösteren güzel bir kutlama olarak Lapseki'de gerçekleştirildi. Gazilerimize minnettarız ve onların kahramanlıklarını her zaman gururla anıyoruz. 

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir