Lapseki’de belediye ekipleri marketlerde fiyat denetimleri yaptı

GÜNDEM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.12.2023 - 14:00, Güncelleme: 27.12.2023 - 12:13
 

Lapseki’de belediye ekipleri marketlerde fiyat denetimleri yaptı

Lapseki’de belediye ekipleri marketlerde fiyat denetimleri yaptı

Çanakkale’nin Lapseki ilçesinde, Lapseki Belediyesi zabıta birimi ilçede faaliyet gösteren market, zincir marketlerde denetimlerini titizlikle sürdürüyor.Yeni yıla sayılı günler kala Lapseki Belediyesi zabıta ekipleri tarafından ilçe genelinde faaliyet gösteren market, süpermarket, zincir marketlerde olağan fiyat ve etiket denetimleri yapıldı.Ürünlerin fahiş fiyattan satılmasının önüne geçebilmek ve vatandaşların mağduriyetlerini ortadan kaldırabilmek adına gıda ürünleri başta olmak üzere pek çok ürün çeşidinde fiyat ve etiket kontrolü zabıta birimi ve gıda mühendisi tarafından denetimler yapılırken belirli aralıklarla devam edileceği öğrenildi.
Lapseki’de belediye ekipleri marketlerde fiyat denetimleri yaptı
Çanakkale’nin Lapseki ilçesinde, Lapseki Belediyesi zabıta birimi ilçede faaliyet gösteren market, zincir marketlerde denetimlerini titizlikle sürdürüyor.
Yeni yıla sayılı günler kala Lapseki Belediyesi zabıta ekipleri tarafından ilçe genelinde faaliyet gösteren market, süpermarket, zincir marketlerde olağan fiyat ve etiket denetimleri yapıldı.
Ürünlerin fahiş fiyattan satılmasının önüne geçebilmek ve vatandaşların mağduriyetlerini ortadan kaldırabilmek adına gıda ürünleri başta olmak üzere pek çok ürün çeşidinde fiyat ve etiket kontrolü zabıta birimi ve gıda mühendisi tarafından denetimler yapılırken belirli aralıklarla devam edileceği öğrenildi.

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir