109 2
109

Lapseki'de 'Alice Harikalar Diyarında' tiyatro gösterisi beğeni topladı

KÜLTÜR 20.11.2023 - 20:53, Güncelleme: 20.11.2023 - 20:53
 

Lapseki'de 'Alice Harikalar Diyarında' tiyatro gösterisi beğeni topladı

Çanakkale'nin Lapseki ilçe Belediyesi tarafından 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü nedeniyle 'Alice Harikalar Diyarında' adlı tiyatro gösterisi gerçekleştirildi.

Lapseki Belediyesi tarafından Dalyan İsmail Baykut İlköğretim Okulu Spor Salonunda 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü sebebiyle 'Alice Harikalar Diyarında'' adlı tiyatro gösterisi düzenlendi. Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz'da geleceğin teminatı olan çocuklar ile birlikte izledi. 'Alice Harikalar Diyarında' tiyatro gösterisi çocukların beğenisini topladı. Tiyatroda çocuklara hitap eden Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, "Tüm Çocuklarımızın 20 Kasım, Dünya Çocuk Hakları Günü'nü kutluyorum. Tüm çocuklarımızın daha sağlıklı, daha mutlu olduğu, daha çok korunduğu, yaşadığımız her alanda temel çocuk haklarının uygulandığı erdemli bir dünya diliyoruz ve sizleri çok seviyoruz. Sizler bizim geleceğimizsiniz" dedi.
Çanakkale'nin Lapseki ilçe Belediyesi tarafından 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü nedeniyle 'Alice Harikalar Diyarında' adlı tiyatro gösterisi gerçekleştirildi.

Lapseki Belediyesi tarafından Dalyan İsmail Baykut İlköğretim Okulu Spor Salonunda 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü sebebiyle 'Alice Harikalar Diyarında'' adlı tiyatro gösterisi düzenlendi. Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz'da geleceğin teminatı olan çocuklar ile birlikte izledi. 'Alice Harikalar Diyarında' tiyatro gösterisi çocukların beğenisini topladı.

Tiyatroda çocuklara hitap eden Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, "Tüm Çocuklarımızın 20 Kasım, Dünya Çocuk Hakları Günü'nü kutluyorum. Tüm çocuklarımızın daha sağlıklı, daha mutlu olduğu, daha çok korunduğu, yaşadığımız her alanda temel çocuk haklarının uygulandığı erdemli bir dünya diliyoruz ve sizleri çok seviyoruz. Sizler bizim geleceğimizsiniz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir