Lapseki Belediyesi, yarıyıl tatilinde çocuk şenliğiyle minikleri sevindirecek

GÜNDEM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.01.2024 - 22:56, Güncelleme: 19.01.2024 - 10:50
 

Lapseki Belediyesi, yarıyıl tatilinde çocuk şenliğiyle minikleri sevindirecek

Lapseki Belediyesi, yarıyıl tatilinde çocuk şenliğiyle minikleri sevindirecek

Lapseki Belediyesi, ‘Karneler Sizden, Şenlik Bizden’ sloganıyla 21-23 Ocak tarihleri arasında Lapseki Belediyesi Kapalı Pazar Yeri’nde çocuk şenliği düzenleyecek.Lapseki Belediyesi Kapalı Pazar Yeri’nde 21 Ocak ile 23 Ocak tarihlerinde saat 11.00 ile 19.00 arasında gerçekleşecek etkinlikte ebru, seramik, ahşap, keçe, taş baskı ve kum sanatı gibi birbirinden eğlenceli atölyelerle çocuklar, yeteneklerini keşfedecekler. Ayrıca, renkli maskot karakterlerin ve transformans robotunun yanı sıra akülü arabalar ve çeşitli oyun parkları da etkinliğin keyifli anları arasında yer alacak. Sihirbaz gösterileri ve tiyatro performansları ise çocukları büyüleyecek, onlara unutulmaz anlar yaşatacak. Organizasyon, çocukların hem eğlenip hem de öğrenmelerini sağlamak amacıyla çeşitli sanat dallarını bir araya getiriyor.Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, "Çocuklarımız bizim geleceğimiz, onları mutlu etmek ve onlara unutulmaz hatıralar yaşatmak en büyük hedefimiz. Bu şenlik, ailelerimizi ve çocuklarımızı bir araya getirerek, güzel zaman geçirmelerini sağlayacak" dedi.Hem eğlenceli hem de öğretici etkinliklere ev sahipliği yapacak olan Lapseki Belediyesi, çocuklara unutamayacakları bir deneyim sunmayı amaçlıyor.
Lapseki Belediyesi, yarıyıl tatilinde çocuk şenliğiyle minikleri sevindirecek
Lapseki Belediyesi, ‘Karneler Sizden, Şenlik Bizden’ sloganıyla 21-23 Ocak tarihleri arasında Lapseki Belediyesi Kapalı Pazar Yeri’nde çocuk şenliği düzenleyecek.
Lapseki Belediyesi Kapalı Pazar Yeri’nde 21 Ocak ile 23 Ocak tarihlerinde saat 11.00 ile 19.00 arasında gerçekleşecek etkinlikte ebru, seramik, ahşap, keçe, taş baskı ve kum sanatı gibi birbirinden eğlenceli atölyelerle çocuklar, yeteneklerini keşfedecekler. Ayrıca, renkli maskot karakterlerin ve transformans robotunun yanı sıra akülü arabalar ve çeşitli oyun parkları da etkinliğin keyifli anları arasında yer alacak. Sihirbaz gösterileri ve tiyatro performansları ise çocukları büyüleyecek, onlara unutulmaz anlar yaşatacak. Organizasyon, çocukların hem eğlenip hem de öğrenmelerini sağlamak amacıyla çeşitli sanat dallarını bir araya getiriyor.
Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, "Çocuklarımız bizim geleceğimiz, onları mutlu etmek ve onlara unutulmaz hatıralar yaşatmak en büyük hedefimiz. Bu şenlik, ailelerimizi ve çocuklarımızı bir araya getirerek, güzel zaman geçirmelerini sağlayacak" dedi.
Hem eğlenceli hem de öğretici etkinliklere ev sahipliği yapacak olan Lapseki Belediyesi, çocuklara unutamayacakları bir deneyim sunmayı amaçlıyor.

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir