Lapseki Belediyesi, Meyve Üreticilerinin Yollarını Onarıyor

07.11.2023 - 17:35, Güncelleme: 07.11.2023 - 17:35
 

Lapseki Belediyesi, Meyve Üreticilerinin Yollarını Onarıyor

Eyüp Yılmaz liderliğindeki Lapseki Belediyesi, meyve üreticilerinin kullandığı yolların bakımı için harekete geçti.

Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, ilçedeki meyve üreticilerinin ihtiyaçları doğrultusunda arazi yollarının düzeltilmesi ve bakımı için yapılan çalışmalara ilişkin bilgilendirmede bulundu. Yılmaz, meyve merkezi olarak bilinen ilçede, aşırı yağışların yol açtığı hasarları gidermek amacıyla ekiplerin arazi yollarında temizleme, genişletme ve düzeltme faaliyetlerine devam ettiğini belirtti. Başkan Yılmaz, "Meyve üreticilerimizin sıkça kullandığı yollarda meydana gelen bozulmalar sonucunda, ilçe başkanlığı ile birlikte kır yolları çalışmalarına başladık. Ekiplerimiz, talep edilen bölgelerde gerekli düzenlemeleri yapmak için çalışıyor. Vatandaşların, yapılan çalışmalar esnasında tarlalarının yanında bulunmalarını ve ekiplerin istenilen düzenlemeleri kolayca yapmalarını rica ediyoruz. Bu şekilde, yapılan düzenlemeler tekrarlanmadan daha etkili olacaktır" dedi. Yılmaz, yapılan çalışmalar sırasında ağaçların kesilmesi ve bazı bölgelerdeki su borularının zarar gördüğünü belirtti. Vatandaşlardan, kendi su borularını toplamalarını ve ağaçları kesmelerini veya kesilmesini istemedikleri durumlarda belediyeye bildirmelerini istedi. "İlçemizdeki tüm kır yollarının bakımını gerçekleştireceğiz. İş makinelerimiz yol açma ve düzeltme çalışmaları yaparken aynı zamanda malzeme dökümü de gerçekleştirecek. Amacımız bu çalışmayı 20-25 gün içinde tamamlamak," şeklinde açıklamalarda bulundu.
Eyüp Yılmaz liderliğindeki Lapseki Belediyesi, meyve üreticilerinin kullandığı yolların bakımı için harekete geçti.

Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, ilçedeki meyve üreticilerinin ihtiyaçları doğrultusunda arazi yollarının düzeltilmesi ve bakımı için yapılan çalışmalara ilişkin bilgilendirmede bulundu. Yılmaz, meyve merkezi olarak bilinen ilçede, aşırı yağışların yol açtığı hasarları gidermek amacıyla ekiplerin arazi yollarında temizleme, genişletme ve düzeltme faaliyetlerine devam ettiğini belirtti.

Başkan Yılmaz, "Meyve üreticilerimizin sıkça kullandığı yollarda meydana gelen bozulmalar sonucunda, ilçe başkanlığı ile birlikte kır yolları çalışmalarına başladık. Ekiplerimiz, talep edilen bölgelerde gerekli düzenlemeleri yapmak için çalışıyor. Vatandaşların, yapılan çalışmalar esnasında tarlalarının yanında bulunmalarını ve ekiplerin istenilen düzenlemeleri kolayca yapmalarını rica ediyoruz. Bu şekilde, yapılan düzenlemeler tekrarlanmadan daha etkili olacaktır" dedi.

Yılmaz, yapılan çalışmalar sırasında ağaçların kesilmesi ve bazı bölgelerdeki su borularının zarar gördüğünü belirtti. Vatandaşlardan, kendi su borularını toplamalarını ve ağaçları kesmelerini veya kesilmesini istemedikleri durumlarda belediyeye bildirmelerini istedi. "İlçemizdeki tüm kır yollarının bakımını gerçekleştireceğiz. İş makinelerimiz yol açma ve düzeltme çalışmaları yaparken aynı zamanda malzeme dökümü de gerçekleştirecek. Amacımız bu çalışmayı 20-25 gün içinde tamamlamak," şeklinde açıklamalarda bulundu.

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir