Küçükkuyu'da Levent Polis ismi ön plana çıktı!

SİYASET 04.09.2023 - 15:46, Güncelleme: 04.09.2023 - 15:46
 

Küçükkuyu'da Levent Polis ismi ön plana çıktı!

Küçükkuyu'da yerel seçim öncesi siyaset sahnesi hareketlenmeye başladı. CHP'nin Belediye Başkan Adaylığı için kulislerde Levent Polis'in ismi ön plana çıktı.

2024 yerel seçimlerine sayılı günler kala, Çanakkale'nin Ayvacık İlçesi'ne bağlı Küçükkuyu Beldesi'nde heyecan dorukta. Kulislerde dolaşan haberlere göre, CHP'nin adayı olarak Küçükkuyu'da Levent Polis'in ismi öne çıkıyor. Küçükkuyu'nun yerel halkı arasında oldukça sevilen ve saygı duyulan bir isim olan Levent Polis'in seçimleri rahat bir şekilde kazanacağına dair beklentiler yüksek. Genel Merkez tarafından gerçekleştirilen küçük ölçekli bir ankette de Levent Polis'in birinci sırada yer aldığı ortaya çıktı. Ayrıca, Polis'in Küçükkuyu'nun köklü ailelerinden birine mensup olduğu biliniyor. Küçükkuyu'da yaşayanların umutla baktığı bu adaylık, beldede daha fazla gelişme ve ilerleme umudu taşıyor. Yerel seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte, Levent Polis'in ismi beldede ve parti içinde daha fazla konuşulacak gibi görünüyor. Küçükkuyu ve CHP için umut verici bir dönemin başlangıcı gibi görünüyor.
Küçükkuyu'da yerel seçim öncesi siyaset sahnesi hareketlenmeye başladı. CHP'nin Belediye Başkan Adaylığı için kulislerde Levent Polis'in ismi ön plana çıktı.

2024 yerel seçimlerine sayılı günler kala, Çanakkale'nin Ayvacık İlçesi'ne bağlı Küçükkuyu Beldesi'nde heyecan dorukta. Kulislerde dolaşan haberlere göre, CHP'nin adayı olarak Küçükkuyu'da Levent Polis'in ismi öne çıkıyor.

Küçükkuyu'nun yerel halkı arasında oldukça sevilen ve saygı duyulan bir isim olan Levent Polis'in seçimleri rahat bir şekilde kazanacağına dair beklentiler yüksek. Genel Merkez tarafından gerçekleştirilen küçük ölçekli bir ankette de Levent Polis'in birinci sırada yer aldığı ortaya çıktı. Ayrıca, Polis'in Küçükkuyu'nun köklü ailelerinden birine mensup olduğu biliniyor.

Küçükkuyu'da yaşayanların umutla baktığı bu adaylık, beldede daha fazla gelişme ve ilerleme umudu taşıyor. Yerel seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte, Levent Polis'in ismi beldede ve parti içinde daha fazla konuşulacak gibi görünüyor. Küçükkuyu ve CHP için umut verici bir dönemin başlangıcı gibi görünüyor.

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir