Kuaförlük yapan kiracısının dükkanına otomobille daldı...

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.03.2025 - 13:32, Güncelleme: 24.03.2025 - 13:11
 

Kuaförlük yapan kiracısının dükkanına otomobille daldı...

Kuaförlük yapan kiracısının dükkanına otomobille daldı...
Bursa’da 35 lira olan kirayı 90 bin liraya çıkarmak isteyen yer sahibi, sözleşme nedeniyle dükkandan çıkmayan kadın işletmecilerin işyerine otomobille dalıp camı kırdı. Güvenlik kamerasına yansıyan o görüntüler sonrası yer sahibi ayağının gaza takıldığını iddia etti.Bursa’nın Nilüfer ilçesi Üçevler Mahallesi’nde 6 yıldır kız kardeşiyle kadın kuaförlüğü yapan Betül V., iddiaya göre yer sahibinin 35 bin lira olan kirayı 90 bin liraya çıkarmak istemesi üzerine 2 yıl daha sözleşmesinin olduğunu belirtip, zam oranın da EFE-TÜFE hesabına göre yapılmasını istedi. Bu teklifi kabul etmeyen Mahmut K., işletme sahipleri kadınlarla tartışmaya başladı. Öfkeli adam bir süre sonra otomobiliyle gelip, iş yerine dalıp camı kırdı. O anlar güvenlik kamerasına yansırken, korku dolu anlar yaşayan kadınlar yer sahibi arasında çıkan tartışmayı çevredekiler ayırdı. Kavga polis merkezinde son buldu. Güvenlik kamerasına yansıyan olayla ilgili konuşan Mahmut K., ayağının gaz pedalına takıldığını iddia etti.Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Kuaförlük yapan kiracısının dükkanına otomobille daldı...
Bursa’da 35 lira olan kirayı 90 bin liraya çıkarmak isteyen yer sahibi, sözleşme nedeniyle dükkandan çıkmayan kadın işletmecilerin işyerine otomobille dalıp camı kırdı. Güvenlik kamerasına yansıyan o görüntüler sonrası yer sahibi ayağının gaza takıldığını iddia etti.
Bursa’nın Nilüfer ilçesi Üçevler Mahallesi’nde 6 yıldır kız kardeşiyle kadın kuaförlüğü yapan Betül V., iddiaya göre yer sahibinin 35 bin lira olan kirayı 90 bin liraya çıkarmak istemesi üzerine 2 yıl daha sözleşmesinin olduğunu belirtip, zam oranın da EFE-TÜFE hesabına göre yapılmasını istedi. Bu teklifi kabul etmeyen Mahmut K., işletme sahipleri kadınlarla tartışmaya başladı. Öfkeli adam bir süre sonra otomobiliyle gelip, iş yerine dalıp camı kırdı. O anlar güvenlik kamerasına yansırken, korku dolu anlar yaşayan kadınlar yer sahibi arasında çıkan tartışmayı çevredekiler ayırdı. Kavga polis merkezinde son buldu. Güvenlik kamerasına yansıyan olayla ilgili konuşan Mahmut K., ayağının gaz pedalına takıldığını iddia etti.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bursa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.