Kaymakam Nebioğlu, İlçe Liselerini İnceledi

29.09.2023 - 11:54, Güncelleme: 29.09.2023 - 11:54
 

Kaymakam Nebioğlu, İlçe Liselerini İnceledi

Çan Kaymakamı Dr. Emre Nebioğlu, İmam Hatip ve Anadolu Liselerini ziyaret ederek eğitim kalitesine destek verdi.

Çan Kaymakamı Dr. Emre Nebioğlu, ilçe merkezindeki liselerde gerçekleştirdiği incelemelerle ilgi çeken bir ziyaret gerçekleştirdi. Bu özel günü daha etkili bir haber metni haline getirelim: Çan Kaymakamı Dr. Emre Nebioğlu, ilçe merkezinde bulunan eğitim kurumlarını yakından inceleyerek, öğrenciler ve öğretmenlerle bir araya geldi. İlçenin eğitim hayatına destek veren İmam Hatip Lisesi, Çan Anadolu Lisesi ve Mesleki Teknik Eğitim Merkezi'ni ziyaret eden Kaymakam Nebioğlu, okulların sınıflarından atölyelerine, kütüphanelerinden sosyal alanlarına kadar birçok bölümünü tek tek gezdi. Kaymakam Nebioğlu, mutfak bölümündeki çalışmaları yakından gözlemleyerek öğrencilerin yeteneklerine hayran kaldı. Aynı şekilde atölyelerde öğrencilerin emeklerini takdir etti ve onlarla sohbet etme fırsatı buldu. Okul müdürlerinden yapılan çalışmalar hakkında detaylı bilgiler alarak, eğitim kurumlarının genel durumlarına dair kapsamlı bir değerlendirme yaptı. Sınıf ziyaretlerinin ardından, okul idarecileri ile bir araya gelen Kaymakam Dr. Emre Nebioğlu, okulların genel performansı ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. İdareciler ve öğretmenlerle samimi bir şekilde fikir alışverişinde bulunarak, eğitim kalitesini artırmak için işbirliği fırsatları üzerinde konuştular. Okul ziyaretlerinin sonunda, öğrenci ve öğretmenlerin gösterdiği ilgi, alaka ve eğitime verdikleri destek için teşekkür eden Kaymakam Nebioğlu, 2023-2024 eğitim öğretim yılı için başarılar diledi. Ziyaretler sırasında, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fuat Kılıçaslan, Milli Eğitim Şube Müdürü Güner Kara, okul müdürleri, idareciler ve öğretmenler de Kaymakam Nebioğlu'na eşlik etti.
Çan Kaymakamı Dr. Emre Nebioğlu, İmam Hatip ve Anadolu Liselerini ziyaret ederek eğitim kalitesine destek verdi.

Çan Kaymakamı Dr. Emre Nebioğlu, ilçe merkezindeki liselerde gerçekleştirdiği incelemelerle ilgi çeken bir ziyaret gerçekleştirdi. Bu özel günü daha etkili bir haber metni haline getirelim:

Çan Kaymakamı Dr. Emre Nebioğlu, ilçe merkezinde bulunan eğitim kurumlarını yakından inceleyerek, öğrenciler ve öğretmenlerle bir araya geldi. İlçenin eğitim hayatına destek veren İmam Hatip Lisesi, Çan Anadolu Lisesi ve Mesleki Teknik Eğitim Merkezi'ni ziyaret eden Kaymakam Nebioğlu, okulların sınıflarından atölyelerine, kütüphanelerinden sosyal alanlarına kadar birçok bölümünü tek tek gezdi.

Kaymakam Nebioğlu, mutfak bölümündeki çalışmaları yakından gözlemleyerek öğrencilerin yeteneklerine hayran kaldı. Aynı şekilde atölyelerde öğrencilerin emeklerini takdir etti ve onlarla sohbet etme fırsatı buldu. Okul müdürlerinden yapılan çalışmalar hakkında detaylı bilgiler alarak, eğitim kurumlarının genel durumlarına dair kapsamlı bir değerlendirme yaptı.

Sınıf ziyaretlerinin ardından, okul idarecileri ile bir araya gelen Kaymakam Dr. Emre Nebioğlu, okulların genel performansı ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. İdareciler ve öğretmenlerle samimi bir şekilde fikir alışverişinde bulunarak, eğitim kalitesini artırmak için işbirliği fırsatları üzerinde konuştular.

Okul ziyaretlerinin sonunda, öğrenci ve öğretmenlerin gösterdiği ilgi, alaka ve eğitime verdikleri destek için teşekkür eden Kaymakam Nebioğlu, 2023-2024 eğitim öğretim yılı için başarılar diledi. Ziyaretler sırasında, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fuat Kılıçaslan, Milli Eğitim Şube Müdürü Güner Kara, okul müdürleri, idareciler ve öğretmenler de Kaymakam Nebioğlu'na eşlik etti.

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir