Kaymakam Alper Taş, Bayramiç Elması Soğuk Hava Depolarını İnceledi

TARIM 23.07.2023 - 00:50, Güncelleme: 23.07.2023 - 00:50
 

Kaymakam Alper Taş, Bayramiç Elması Soğuk Hava Depolarını İnceledi

Kaymakam Alper Taş, Bayramiç ilçesindeki tescilli elma ürünlerini taze ve kaliteli bir şekilde tüketicilere ulaştıran soğuk hava depolarını yerinde inceledi.

Bayramiç ilçesindeki tescilli Bayramiç elması ürünlerinin taze bir şekilde tüketiciye ulaştırılması için Kaymakam Alper Taş, önemli bir adım attı. Kazdağları eteklerinde bulunan ilçenin Meyve Paketleme, Boylama ve Soğuk Hava Tesisini ziyaret eden Kaymakam Taş, bu tesiste yapılan çalışmalar hakkında detaylı bilgiler aldı. İlçe Tarım ve Orman Müdürü İbrahim Çobanoğlu da ziyarette eşlik etti. Soğuk hava depoları, Bayramiç elması ürünlerinin kalitesini ve tazeliğini korumak için büyük öneme sahip. Kaymakam Alper Taş, tesis yöneticilerinden soğuk hava depolama süreçleri hakkında bilgi alarak, elma ürünlerinin doğru bir şekilde muhafaza edilmesi için yapılan çalışmaları yakından inceledi. Bu ziyaret, ilçe ekonomisine önemli bir katkı sağlayan Bayramiç elması ürünlerinin pazarlanmasında ve tüketiciye ulaştırılmasında yaşanan başarıyı pekiştirecek nitelikte. Kaymakam Alper Taş'ın bu incelemesi, tarım sektörünün gelişimine ve ilçenin tanıtımına da olumlu yansımaları olması bekleniyor. Bayramiç ilçesindeki soğuk hava depolarının modern teknolojiyle donatılmış olması, ürünlerin daha uzun süre dayanıklı kalmasına yardımcı oluyor. Bu da hem üreticilerin gelirini artırıyor hem de tüketicilere daha kaliteli ve taze ürünler sunulmasına katkı sağlıyor.
Kaymakam Alper Taş, Bayramiç ilçesindeki tescilli elma ürünlerini taze ve kaliteli bir şekilde tüketicilere ulaştıran soğuk hava depolarını yerinde inceledi.

Bayramiç ilçesindeki tescilli Bayramiç elması ürünlerinin taze bir şekilde tüketiciye ulaştırılması için Kaymakam Alper Taş, önemli bir adım attı. Kazdağları eteklerinde bulunan ilçenin Meyve Paketleme, Boylama ve Soğuk Hava Tesisini ziyaret eden Kaymakam Taş, bu tesiste yapılan çalışmalar hakkında detaylı bilgiler aldı. İlçe Tarım ve Orman Müdürü İbrahim Çobanoğlu da ziyarette eşlik etti.

Soğuk hava depoları, Bayramiç elması ürünlerinin kalitesini ve tazeliğini korumak için büyük öneme sahip. Kaymakam Alper Taş, tesis yöneticilerinden soğuk hava depolama süreçleri hakkında bilgi alarak, elma ürünlerinin doğru bir şekilde muhafaza edilmesi için yapılan çalışmaları yakından inceledi.

Bu ziyaret, ilçe ekonomisine önemli bir katkı sağlayan Bayramiç elması ürünlerinin pazarlanmasında ve tüketiciye ulaştırılmasında yaşanan başarıyı pekiştirecek nitelikte. Kaymakam Alper Taş'ın bu incelemesi, tarım sektörünün gelişimine ve ilçenin tanıtımına da olumlu yansımaları olması bekleniyor.

Bayramiç ilçesindeki soğuk hava depolarının modern teknolojiyle donatılmış olması, ürünlerin daha uzun süre dayanıklı kalmasına yardımcı oluyor. Bu da hem üreticilerin gelirini artırıyor hem de tüketicilere daha kaliteli ve taze ürünler sunulmasına katkı sağlıyor.

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir