Kardeşlik Köprüleri Kuruluyor

14.06.2023 - 23:42, Güncelleme: 14.06.2023 - 23:42
 

Kardeşlik Köprüleri Kuruluyor

İnsana Değer Veren Dernekler Federasyonu (İDDEF), Çanakkale Biga temsilciliğiyle hayır severlerle gerçek ihtiyaç sahiplerini buluşturmayı planlıyor.

Dünyanın 55 ülkesinde eğitim ve insani yardım çalışmalarında bulunan , Biga temsilciliğini de hizmete aldı. Afrika'dan Asya'ya, Balkanlar'dan Ortadoğu'ya kadar 'Muhabbetle İnsanlığa Hizmete' sloganı ile çalışmalar yapan İDDEF, Çanakkale'nin de gönül coğrafyasındaki muhtaç, yoksul, gerçek ihtiyaç sahipleri ve yetimlere yardım elini uzatmasına vesile olacak. İDDEF Çanakkale İl Temsilcisi Samet Tunçer yaptığı bilgilendirmede, "İDDEF olarak, Afrika'dan Asya'ya, Ortadoğu'dan Balkanlar'a kadar dünyanın dört bir yanında 55 ülkede eğitim, acil yardım, su kuyusu, medrese, mescit, cami gibi kalıcı eserler ile Ramazan ve Kurban çalışmaları yapıyoruz. Yılın tüm günleri adak, akika, şükür, sadaka gibi kurbanlar ile beraber her sene vekalet yoluyla vacip kurban organizasyonu gerçekleştiriyoruz. 14 yıldır güven, tecrübe ve hassasiyet içindeki çalışmalarımızla bu yıl 47 ülke 309 bölgede kurban kesimlerimiz olacak ve inşallah ben de Batı Afrika ülkesi Burkina Faso’da görevliyim. Büyükbaş hisse kurban bedelimiz 2.200 TL, küçükbaş kurban ise 2.500 TL’dir. Bağışçılarımızı SMS yoluyla bilgilendiriyor ve kurban kesim videosunu gönderiyoruz. Tüm ilçeleriyle Çanakkale’mizden, Biga’mızdan mazlum coğrafyalara gönül köprüleri kuruyoruz, kuracağız. Biga Temsilciliğimiz, Sakarya Mah. Bayram Sk. No: 11/B adresinde (Kuveyt Türk Bankası karşısı) hizmet verirken, vatandaşlarımız hem temsilciliğimizi ziyaret edebiliyor hem de www.iddef.org web sitesi ile 0212 621 00 65 numaralı telefondan bilgi alabiliyor” dedi.
İnsana Değer Veren Dernekler Federasyonu (İDDEF), Çanakkale Biga temsilciliğiyle hayır severlerle gerçek ihtiyaç sahiplerini buluşturmayı planlıyor.

Dünyanın 55 ülkesinde eğitim ve insani yardım çalışmalarında bulunan , Biga temsilciliğini de hizmete aldı. Afrika'dan Asya'ya, Balkanlar'dan Ortadoğu'ya kadar 'Muhabbetle İnsanlığa Hizmete' sloganı ile çalışmalar yapan İDDEF, Çanakkale'nin de gönül coğrafyasındaki muhtaç, yoksul, gerçek ihtiyaç sahipleri ve yetimlere yardım elini uzatmasına vesile olacak.

İDDEF Çanakkale İl Temsilcisi Samet Tunçer yaptığı bilgilendirmede, " İDDEF olarak, Afrika'dan Asya'ya, Ortadoğu'dan Balkanlar'a kadar dünyanın dört bir yanında 55 ülkede eğitim, acil yardım, su kuyusu, medrese, mescit, cami gibi kalıcı eserler ile Ramazan ve Kurban çalışmaları yapıyoruz. Yılın tüm günleri adak, akika, şükür, sadaka gibi kurbanlar ile beraber her sene vekalet yoluyla vacip kurban organizasyonu gerçekleştiriyoruz. 14 yıldır güven, tecrübe ve hassasiyet içindeki çalışmalarımızla bu yıl 47 ülke 309 bölgede kurban kesimlerimiz olacak ve inşallah ben de Batı Afrika ülkesi Burkina Faso’da görevliyim. Büyükbaş hisse kurban bedelimiz 2.200 TL, küçükbaş kurban ise 2.500 TL’dir. Bağışçılarımızı SMS yoluyla bilgilendiriyor ve kurban kesim videosunu gönderiyoruz. Tüm ilçeleriyle Çanakkale’mizden, Biga’mızdan mazlum coğrafyalara gönül köprüleri kuruyoruz, kuracağız. Biga Temsilciliğimiz, Sakarya Mah. Bayram Sk. No: 11/B adresinde (Kuveyt Türk Bankası karşısı) hizmet verirken, vatandaşlarımız hem temsilciliğimizi ziyaret edebiliyor hem de www.iddef.org web sitesi ile 0212 621 00 65 numaralı telefondan bilgi alabiliyor” dedi.

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir