109 2
109

Karabiga'da Muharrem Ayında Aşure İkramı

06.08.2023 - 02:15, Güncelleme: 06.08.2023 - 02:20
 

Karabiga'da Muharrem Ayında Aşure İkramı

Karabiga Belediyesi, Muharrem ayında kapalı pazaryerinde vatandaşlara aşure dağıtarak birlik ve bereketi paylaştı.

Karabiga Belediyesi, Muharrem ayının bereketini ve dayanışmasını vurgulayarak, ilçenin kapalı pazaryerinde vatandaşlara aşure dağıttı. Bu anlamlı etkinliğe belediye başkanı Ahmet Elbi de katılarak, kendi elleriyle aşure ikram etti. Başkan Elbi, vatandaşlarla bir araya gelirken Muharrem ayının tüm hemşehrilerine sağlık, huzur ve bereket getirmesi temennisinde bulundu. Paylaşmanın, birlikteliğin ve bolluğun simgesi olan Muharrem ayı, Karabiga'da coşkuyla karşılandı. Belediye, bu özel ayı farklı kesimlerin bir arada olmasını teşvik etmek için güzel bir fırsat olarak değerlendirdi. Karabiga halkı, aşure dağıtımı vesilesiyle bir araya gelerek geleneksel lezzeti birlikte paylaştılar. Başkan Elbi, hemşehrilerine hitaben yaptığı konuşmada, evlerine ve ülkelerine bereketin eksik olmamasını diledi. Bu tür etkinliklerin toplumun dayanışmasını güçlendirdiğine vurgu yaparak, birlik ve beraberlik duygusunun her zaman yaşatılması gerektiğini belirtti. Karabiga Belediyesi, vatandaşlarına yönelik düzenlediği bu güzel etkinlikle, Muharrem ayının önemini vurguladı ve toplumun bir arada olmasını destekledi. Dayanışma ve birlik ruhunun pekiştirildiği bu tür etkinliklerin önemine dikkat çeken Başkan Elbi, gelecek yıllarda da benzer organizasyonlara devam edeceklerini sözlerine ekledi. 
Karabiga Belediyesi, Muharrem ayında kapalı pazaryerinde vatandaşlara aşure dağıtarak birlik ve bereketi paylaştı.

Karabiga Belediyesi, Muharrem ayının bereketini ve dayanışmasını vurgulayarak, ilçenin kapalı pazaryerinde vatandaşlara aşure dağıttı. Bu anlamlı etkinliğe belediye başkanı Ahmet Elbi de katılarak, kendi elleriyle aşure ikram etti.

Başkan Elbi, vatandaşlarla bir araya gelirken Muharrem ayının tüm hemşehrilerine sağlık, huzur ve bereket getirmesi temennisinde bulundu. Paylaşmanın, birlikteliğin ve bolluğun simgesi olan Muharrem ayı, Karabiga'da coşkuyla karşılandı. Belediye, bu özel ayı farklı kesimlerin bir arada olmasını teşvik etmek için güzel bir fırsat olarak değerlendirdi.

Karabiga halkı, aşure dağıtımı vesilesiyle bir araya gelerek geleneksel lezzeti birlikte paylaştılar. Başkan Elbi, hemşehrilerine hitaben yaptığı konuşmada, evlerine ve ülkelerine bereketin eksik olmamasını diledi. Bu tür etkinliklerin toplumun dayanışmasını güçlendirdiğine vurgu yaparak, birlik ve beraberlik duygusunun her zaman yaşatılması gerektiğini belirtti.

Karabiga Belediyesi, vatandaşlarına yönelik düzenlediği bu güzel etkinlikle, Muharrem ayının önemini vurguladı ve toplumun bir arada olmasını destekledi. Dayanışma ve birlik ruhunun pekiştirildiği bu tür etkinliklerin önemine dikkat çeken Başkan Elbi, gelecek yıllarda da benzer organizasyonlara devam edeceklerini sözlerine ekledi. 

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir