109 2
109

Karabiga Belediye Başkanı Öğrencilere Sürpriz Hediyeler Verdi

27.09.2023 - 13:32, Güncelleme: 27.09.2023 - 13:32
 

Karabiga Belediye Başkanı Öğrencilere Sürpriz Hediyeler Verdi

Başkan Elbi, Karabiga'daki öğrencilere eğitim yılı başlamadan önce kırtasiye hediyesi dağıttı.

Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi, yeni eğitim öğretim yılı için öğrencilere özel sürprizlerle dolu bir ziyaret gerçekleştirdi. Karabiga Mustafa Kemal İlk ve Ortaokulu'nda ders zilinin çalmasıyla birlikte öğrencilerin yanına giden Başkan Elbi, onları sınıflarında ziyaret etti ve özel hazırlanan kırtasiye malzemelerini içeren hediyeleri dağıttı. Başkan Elbi'nin bu ziyareti, çocuklar arasında büyük bir heyecan yarattı. Zira Ahmet Elbi, göreve geldiği günden bu yana Karabiga'daki tüm çocukların doğum günlerini evlerine ziyaret ederek kutlamış, bu nedenle çocuklar arasında ayrı bir sevgi ve bağ oluşturmuştu. Başkan Elbi, ziyaret sırasında tüm öğrencilerle tek tek sohbet etti ve onlara yeni eğitim ve öğretim yılı için başarılar diledi. Ayrıca, okulun ilk gününde verilecek olan akıllı saatlerin de sürprizi olduğunu belirtti. Öğrencilere verilen hediyelerin yanı sıra, yıl sonunda başarılarına karşılık akıllı saatlerin hediye edileceği sözü, çocukların yüzlerini gülümsetti. Başkan Elbi, "Karabiga'mızın gülen yüzü çocuklarımız ile her zaman bir aradayız. Onların eğitim ve öğretimlerinde en büyük destekçileri olmaya devam edeceğiz. 2023-2024 Eğitim ve Öğretim yılında tüm çocuklarımıza ve öğretmenlerimize başarılar diliyorum" dedi. Bu özel ziyaret, Karabiga'daki öğrencilere motivasyon ve heyecanla yeni eğitim öğretim yılına başlama fırsatı sunarken, Başkan Ahmet Elbi'nin çocuklarla kurduğu samimi ilişkiyi bir kez daha gözler önüne serdi.
Başkan Elbi, Karabiga'daki öğrencilere eğitim yılı başlamadan önce kırtasiye hediyesi dağıttı.

Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi, yeni eğitim öğretim yılı için öğrencilere özel sürprizlerle dolu bir ziyaret gerçekleştirdi. Karabiga Mustafa Kemal İlk ve Ortaokulu'nda ders zilinin çalmasıyla birlikte öğrencilerin yanına giden Başkan Elbi, onları sınıflarında ziyaret etti ve özel hazırlanan kırtasiye malzemelerini içeren hediyeleri dağıttı.

Başkan Elbi'nin bu ziyareti, çocuklar arasında büyük bir heyecan yarattı. Zira Ahmet Elbi, göreve geldiği günden bu yana Karabiga'daki tüm çocukların doğum günlerini evlerine ziyaret ederek kutlamış, bu nedenle çocuklar arasında ayrı bir sevgi ve bağ oluşturmuştu.

Başkan Elbi, ziyaret sırasında tüm öğrencilerle tek tek sohbet etti ve onlara yeni eğitim ve öğretim yılı için başarılar diledi. Ayrıca, okulun ilk gününde verilecek olan akıllı saatlerin de sürprizi olduğunu belirtti. Öğrencilere verilen hediyelerin yanı sıra, yıl sonunda başarılarına karşılık akıllı saatlerin hediye edileceği sözü, çocukların yüzlerini gülümsetti.

Başkan Elbi, "Karabiga'mızın gülen yüzü çocuklarımız ile her zaman bir aradayız. Onların eğitim ve öğretimlerinde en büyük destekçileri olmaya devam edeceğiz. 2023-2024 Eğitim ve Öğretim yılında tüm çocuklarımıza ve öğretmenlerimize başarılar diliyorum" dedi.

Bu özel ziyaret, Karabiga'daki öğrencilere motivasyon ve heyecanla yeni eğitim öğretim yılına başlama fırsatı sunarken, Başkan Ahmet Elbi'nin çocuklarla kurduğu samimi ilişkiyi bir kez daha gözler önüne serdi.

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir