Kale Grubu CEO'su Zeynep Bodur Okyay ÇOMÜ Rektörü Erenoğlu ile Görüştü

27.08.2023 - 01:21, Güncelleme: 27.08.2023 - 01:21
 

Kale Grubu CEO'su Zeynep Bodur Okyay ÇOMÜ Rektörü Erenoğlu ile Görüştü

Zeynep Bodur Okyay, ÇOMÜ Rektörü Erenoğlu'nu ziyaret ederek işbirliği fırsatlarını değerlendirdi; doğal yaşama ve üniversitenin çalışmalarına vurgu yapıldı.

Kale Grubu Şirketleri'nin Başkanı ve CEO'su Zeynep Bodur Okyay, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu'nu ziyaret etti. Ziyaret kapsamında, Çanakkale'nin doğal güzellikleri ve üniversitenin çalışmaları üzerine samimi bir görüşme gerçekleşti. Zeynep Bodur Okyay, iş dünyasındaki etkileyici kariyeriyle tanınırken, son olarak üniversite ile işbirliği fırsatlarını değerlendirmek üzere ÇOMÜ Rektörü'nün davetini kabul etti. Ziyaret sırasında, sadece hediyelerin takdimi ile sınırlı kalmayıp aynı zamanda Çanakkale'nin doğal yaşamına ve üniversitenin bilimsel çalışmalarına yönelik bir dizi inceleme gerçekleştirildi. Orman yangını felaketi sonrası bölgeyi ziyaret eden ikili, Kayadere Köyü yakınlarında meydana gelen yangının etkilediği alanları yerinde gözlemledi. Ayrıca, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nin Astrofizik Araştırma Merkezi ve Ulupınar Gözlemevi'ndeki son gelişmeler hakkında da detaylı bilgi aldılar.    Çanakkale TV
Zeynep Bodur Okyay, ÇOMÜ Rektörü Erenoğlu'nu ziyaret ederek işbirliği fırsatlarını değerlendirdi; doğal yaşama ve üniversitenin çalışmalarına vurgu yapıldı.

Kale Grubu Şirketleri'nin Başkanı ve CEO'su Zeynep Bodur Okyay, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu'nu ziyaret etti. Ziyaret kapsamında, Çanakkale'nin doğal güzellikleri ve üniversitenin çalışmaları üzerine samimi bir görüşme gerçekleşti.

Zeynep Bodur Okyay, iş dünyasındaki etkileyici kariyeriyle tanınırken, son olarak üniversite ile işbirliği fırsatlarını değerlendirmek üzere ÇOMÜ Rektörü'nün davetini kabul etti. Ziyaret sırasında, sadece hediyelerin takdimi ile sınırlı kalmayıp aynı zamanda Çanakkale'nin doğal yaşamına ve üniversitenin bilimsel çalışmalarına yönelik bir dizi inceleme gerçekleştirildi.

Orman yangını felaketi sonrası bölgeyi ziyaret eden ikili, Kayadere Köyü yakınlarında meydana gelen yangının etkilediği alanları yerinde gözlemledi. Ayrıca, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nin Astrofizik Araştırma Merkezi ve Ulupınar Gözlemevi'ndeki son gelişmeler hakkında da detaylı bilgi aldılar. 

 

Çanakkale TV

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir