Kale Aero, IDEF'23'te Türk Turbojet Motorlarıyla Göz Doldurdu

30.07.2023 - 00:25, Güncelleme: 30.07.2023 - 00:25
 

Kale Aero, IDEF'23'te Türk Turbojet Motorlarıyla Göz Doldurdu

Türkiye'nin özgün turbojet motorları IDEF'23'te sergilendi! Kale Aero standı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyaretiyle dikkat çekti.

Tükiye'nin önde gelen savunma sanayi fuarlarından biri olan IDEF’23 16. Uluslararası Savunma Sanayi Fuarı, bu yıl 16. kez düzenlendi ve Kale Aero standı büyük ilgi gördü. Fuarda sergilenen Türk torbojet motorları KTJ-1750, KTJ-3200 ve KTJ-3700 büyük beğeni topladı. Fuara katılan Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da standı ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Kale Aero, sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı açıklamada, "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, özgün turbojet motorlarımızı sergilediğimiz IDEF’23 16. Uluslararası Savunma Sanayi Fuarı’nda yer alan standımıza ziyaretlerini gerçekleştirdi" ifadeleriyle Cumhurbaşkanı'nın ziyaretini duyurdu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, Kale Grubu Başkanvekili Osman Okyay tarafından geliştirilen turbojet motorlarıyla ilgili bilgilendirme yapıldı. Türkiye'nin ilk milli turbojet füze motorları, ATMACA ve SOM füzeleri için başarılı bir şekilde geliştirilmiş ve seri üretime geçmiştir. Bu önemli adımla birlikte, motorların testleri tamamlanmış ve seri üretime başlanmıştır. Özellikle ÇAKIR Seyir Füzesi'nde kullanılacak olan KTJ-1750 motoru, seri üretime hazırlanmaktadır ve KTJ-3700 motorları için ise bu sene içinde teslimatların başlayacağı belirtilmektedir.
Türkiye'nin özgün turbojet motorları IDEF'23'te sergilendi! Kale Aero standı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyaretiyle dikkat çekti.

Tükiye'nin önde gelen savunma sanayi fuarlarından biri olan IDEF’23 16. Uluslararası Savunma Sanayi Fuarı, bu yıl 16. kez düzenlendi ve Kale Aero standı büyük ilgi gördü. Fuarda sergilenen Türk torbojet motorları KTJ-1750, KTJ-3200 ve KTJ-3700 büyük beğeni topladı. Fuara katılan Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da standı ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Kale Aero, sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı açıklamada, "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, özgün turbojet motorlarımızı sergilediğimiz IDEF’23 16. Uluslararası Savunma Sanayi Fuarı’nda yer alan standımıza ziyaretlerini gerçekleştirdi" ifadeleriyle Cumhurbaşkanı'nın ziyaretini duyurdu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, Kale Grubu Başkanvekili Osman Okyay tarafından geliştirilen turbojet motorlarıyla ilgili bilgilendirme yapıldı. Türkiye'nin ilk milli turbojet füze motorları, ATMACA ve SOM füzeleri için başarılı bir şekilde geliştirilmiş ve seri üretime geçmiştir. Bu önemli adımla birlikte, motorların testleri tamamlanmış ve seri üretime başlanmıştır.

Özellikle ÇAKIR Seyir Füzesi'nde kullanılacak olan KTJ-1750 motoru, seri üretime hazırlanmaktadır ve KTJ-3700 motorları için ise bu sene içinde teslimatların başlayacağı belirtilmektedir.

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir