İSO İkinci 500'de Çanakkale Firmaları Zirvede

EKONOMİ 01.11.2023 - 16:27, Güncelleme: 01.11.2023 - 16:27
 

İSO İkinci 500'de Çanakkale Firmaları Zirvede

Çanakkale Ticaret Odası'nın onurlandığı İkinci 500 listesi, Safa Tarım ve Erdoğanlar Alüminyum'un liderlik mücadelesine tanıklık ediyor.

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası'nın açıklamalarıyla, 2022 yılına ait İkinci 500 listesindeki başarılarıyla dikkat çeken firmaların yer aldığı bilgi, sektörel rekabetin ve ekonominin gelişimi açısından önem taşıyor. Bu liste, üretimden satışlara göre sıralanan başarılı firmaları kapsıyor. İSO İkinci 500 sıralamasında Çanakkale'den öne çıkan firmalar arasında Şirikçioğlu İplik ve Denim İşletmeleri, Safa Tarım A.Ş. ve Erdoğanlar Alüminyum San. ve Tic. A.Ş. gibi öncü isimler bulunuyor. Özellikle Şirikçioğlu İplik ve Denim İşletmeleri'nin 2 milyar 54 milyon liralık üretimden satışlarıyla listenin zirvesine yerleşmesi dikkat çekici. Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu'nun ifadelerine göre, bölgedeki firmaların İkinci 500 listesinde yer alması, şehrin ekonomisine ve istihdamına sağladığı katkılarıyla gurur verici bir durum. Semizoğlu, bu başarılı firmaların, üretim ve istihdama olan katkılarından dolayı tebrik edilerek, şehrin ekonomik büyümesinde ve istihdam artışında önemli roller üstlendiğini vurguladı. Çanakkale'nin bu listedeki diğer temsilcileri olan Dardanel Önentaş Gıda Ulaşım Sanayi A.Ş. ve Altınkılıç Gıda ve Süt San. Tic. A.Ş. gibi firmalar da bölgenin ekonomisine katkı sağlamaktadır. İSO İkinci 500 listesinde yer almak, firmaların ülke ekonomisine olan etkisini ve rekabet gücünü göstermesi bakımından önemli bir gösterge. Çanakkale'nin bu listede aktif bir şekilde temsil edilmesi, bölgenin ekonomik açıdan güçlü olduğunu ve ülke ekonomisine katkı sağlayan önemli oyunculara ev sahipliği yaptığını gösteriyor.
Çanakkale Ticaret Odası'nın onurlandığı İkinci 500 listesi, Safa Tarım ve Erdoğanlar Alüminyum'un liderlik mücadelesine tanıklık ediyor.

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası'nın açıklamalarıyla, 2022 yılına ait İkinci 500 listesindeki başarılarıyla dikkat çeken firmaların yer aldığı bilgi, sektörel rekabetin ve ekonominin gelişimi açısından önem taşıyor. Bu liste, üretimden satışlara göre sıralanan başarılı firmaları kapsıyor.

İSO İkinci 500 sıralamasında Çanakkale'den öne çıkan firmalar arasında Şirikçioğlu İplik ve Denim İşletmeleri, Safa Tarım A.Ş. ve Erdoğanlar Alüminyum San. ve Tic. A.Ş. gibi öncü isimler bulunuyor. Özellikle Şirikçioğlu İplik ve Denim İşletmeleri'nin 2 milyar 54 milyon liralık üretimden satışlarıyla listenin zirvesine yerleşmesi dikkat çekici.

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu'nun ifadelerine göre, bölgedeki firmaların İkinci 500 listesinde yer alması, şehrin ekonomisine ve istihdamına sağladığı katkılarıyla gurur verici bir durum. Semizoğlu, bu başarılı firmaların, üretim ve istihdama olan katkılarından dolayı tebrik edilerek, şehrin ekonomik büyümesinde ve istihdam artışında önemli roller üstlendiğini vurguladı.

Çanakkale'nin bu listedeki diğer temsilcileri olan Dardanel Önentaş Gıda Ulaşım Sanayi A.Ş. ve Altınkılıç Gıda ve Süt San. Tic. A.Ş. gibi firmalar da bölgenin ekonomisine katkı sağlamaktadır.

İSO İkinci 500 listesinde yer almak, firmaların ülke ekonomisine olan etkisini ve rekabet gücünü göstermesi bakımından önemli bir gösterge. Çanakkale'nin bu listede aktif bir şekilde temsil edilmesi, bölgenin ekonomik açıdan güçlü olduğunu ve ülke ekonomisine katkı sağlayan önemli oyunculara ev sahipliği yaptığını gösteriyor.

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir