İskenderoğlu'na yeni görev

SİYASET 28.11.2023 - 18:18, Güncelleme: 28.11.2023 - 18:18
 

İskenderoğlu'na yeni görev

AK Parti 27. Dönem Çanakkale Milletvekili ve MKYK üyesi Jülide İskenderoğlu, Çevre Şehircilik ve Kültür Başkan Yardımcılığına atandı.

27. Dönem Çanakkale Milletvekili ve MKYK üyesi Jülide İskenderoğlu, Genel Merkez görevine atandı. İskenderoğlu, Genel Başkan Yardımcısı ve Çevre Şehircilik ve Kültür Başkanı Çiğdem Karaaslan'ın yardımcılığı görevine getirildi. İskenderoğlu'yla birlikte Bursa Milletvekili Emel Gözükara Durmaz, Gaziantep Milletvekili Mesut Bozatlı, 27. Dönem Kütahya Milletvekili Ceyda Çetin Erenler ve Makine Mühendisi Oğuzhan Serinkaya'da bu göreve atandı.  CUmhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Olur'uyla göreve atanan İskenderoğlu, "Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ‘ın tensipleri ve Genel Başkan Yardımcımız Çevre Şehircilik ve Kültür Başkanımız Çiğdem Karaaslan’ın onayıyla Çevre Şehircilik ve Kültür Başkan Yardımcılığı görevine atamamız gerçekleşti. Rabbim utandırmasın" dedi. 
AK Parti 27. Dönem Çanakkale Milletvekili ve MKYK üyesi Jülide İskenderoğlu, Çevre Şehircilik ve Kültür Başkan Yardımcılığına atandı.

27. Dönem Çanakkale Milletvekili ve MKYK üyesi Jülide İskenderoğlu, Genel Merkez görevine atandı. İskenderoğlu, Genel Başkan Yardımcısı ve Çevre Şehircilik ve Kültür Başkanı Çiğdem Karaaslan'ın yardımcılığı görevine getirildi. İskenderoğlu'yla birlikte Bursa Milletvekili Emel Gözükara Durmaz, Gaziantep Milletvekili Mesut Bozatlı, 27. Dönem Kütahya Milletvekili Ceyda Çetin Erenler ve Makine Mühendisi Oğuzhan Serinkaya'da bu göreve atandı. 

CUmhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Olur'uyla göreve atanan İskenderoğlu, "Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ‘ın tensipleri ve Genel Başkan Yardımcımız Çevre Şehircilik ve Kültür Başkanımız Çiğdem Karaaslan’ın onayıyla Çevre Şehircilik ve Kültür Başkan Yardımcılığı görevine atamamız gerçekleşti. Rabbim utandırmasın" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir