109 2
109

İş Bankası ve ÇTSO İş Birliği, Yeni Fırsatlar Kapıda

EKONOMİ 05.10.2023 - 16:05, Güncelleme: 05.10.2023 - 16:05
 

İş Bankası ve ÇTSO İş Birliği, Yeni Fırsatlar Kapıda

İş Bankası ve ÇTSO, İşletmelere Komisyon İndirimi Sağlayan Önemli Anlaşmayı İmzaladı.

Türkiye İş Bankası A.Ş. Çanakkale Şubesi Müşteri Temsilcileri Canan Maden ve Ayberk Akuş, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ersin Kahraman ile iş birliği protokolü imzalamak üzere buluştu. Bu önemli anı, ÇTSO Kongre Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilen imza töreniyle taçlandırdı. Ayrıca, törende Genel Sekreter Sema Sandal da yer aldı. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ersin Kahraman, pazarlama alanındaki online platformları vurgulayarak, "Üyelerimizin rekabet gücünü artırmak amacıyla bu tür platformlarda yer almanın büyük bir önem taşıdığını düşünüyoruz. Bugün imzaladığımız iş birliği protokolü ile odamıza üye işletmelere, 31 Aralık 2023 tarihine kadar yeni mağaza açanlara başlangıçtan itibaren 3 ay boyunca komisyonlarda yüzde 50 indirim sunuyoruz. Bu anlaşmanın üyelerimize büyük fayda sağlayacağını umuyor, bol bereketli kazançlar diliyoruz" dedi.  Çanakkale TV
İş Bankası ve ÇTSO, İşletmelere Komisyon İndirimi Sağlayan Önemli Anlaşmayı İmzaladı.

Türkiye İş Bankası A.Ş. Çanakkale Şubesi Müşteri Temsilcileri Canan Maden ve Ayberk Akuş, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ersin Kahraman ile iş birliği protokolü imzalamak üzere buluştu. Bu önemli anı, ÇTSO Kongre Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilen imza töreniyle taçlandırdı. Ayrıca, törende Genel Sekreter Sema Sandal da yer aldı.

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ersin Kahraman, pazarlama alanındaki online platformları vurgulayarak, "Üyelerimizin rekabet gücünü artırmak amacıyla bu tür platformlarda yer almanın büyük bir önem taşıdığını düşünüyoruz. Bugün imzaladığımız iş birliği protokolü ile odamıza üye işletmelere, 31 Aralık 2023 tarihine kadar yeni mağaza açanlara başlangıçtan itibaren 3 ay boyunca komisyonlarda yüzde 50 indirim sunuyoruz. Bu anlaşmanın üyelerimize büyük fayda sağlayacağını umuyor, bol bereketli kazançlar diliyoruz" dedi. 

Çanakkale TV

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir