İlk Günkü Aşk ve Heyecanla Hizmete Devam Edeceğiz

SİYASET 06.10.2023 - 13:20, Güncelleme: 06.10.2023 - 13:20
 

İlk Günkü Aşk ve Heyecanla Hizmete Devam Edeceğiz

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, 7 Ekim’de yapılacak 4. Olağanüstü Büyük Kongrenin, AK Partiye yeni bir ivme kazandıracağını söyledi. Gider, “Seçim kaybettikçe koltuğuna yapışanların aksine, AK Parti her seçim başarısından sonra yenilenmiş, yenilendikçe güçlenmiş bir dava hareketidir. Hep yeni hep ileri diyerek 7 Ekim günü, yine bir büyük şölene hazırlanıyoruz” dedi.

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Büyük Kongrenin ardından, yine ilk günkü aşk ve heyecanla millete hizmete devam edeceklerini söyledi. AK Partide Kongrelerin şölen havasında geçtiğini hatırlatan Gider, “Milletimiz; pandemi, bütün dünyayı etkisi altına alan ekonomik durgunluk, hepimizi derinden yaralayan ve asrın felaketi olarak adlandırılan depremler gibi zorlu bir süreçte, Mayıs ayında yapılan seçimlerde bir kez daha AK Parti’ye, Cumhur İttifakına ve Sayın Cumhurbaşkanımıza güvenlerini ortaya koydu. Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılına, Türkiye Yüzyılına yine AK Parti Kadrolarıyla girmenin uygun olacağını, yaşanan bütün bu sıkıntıların ancak ve ancak AK Parti kadrolarınca geride bırakılabileceğine olan inançlarını gösterdiler. Şimdi ise Partimizi Türkiye Yüzyılına taşıyacak, 2053, 2071 hedeflerimize giden yolda milletimize hizmet edecek kadrolarımızı seçiyoruz” dedi. “KAVGA YOK, ŞÖLEN VAR” AK Parti’nin kongre süreçlerinin şölen havasında geçtiğine dikkat çeken Gider; “AK Parti’de kongre dönemleri, diğer partilerdeki kavga görüntülerinin aksine hep şölen havasında geçmiştir. Seçim kaybettikçe koltuğuna yapışanların aksine, AK Parti her seçim başarısından sonra yenilenmiş, yenilendikçe güçlenmiş bir dava hareketidir. ‘Hep yeni hep ileri’ diyerek 7 Ekim günü, yine bir büyük şölene hazırlanıyoruz. Önümüzdeki dönemde daha büyük hedefler ve daha büyük başarılar bizi bekliyor.  Kongremizin ardından da Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, partimizin tüm kademeleriyle ilk günkü aşk ve heyecanla ülkemiz, milletimiz, Çanakkale'miz için çalışmaya, üretmeye, büyük ve güçlü Türkiye hedefine emin adımlarla yürümeye, eser ve hizmet siyasetimizi bir üst lige taşımaya devam edeceğiz. Bu vesile ile, 4. Olağanüstü Büyük Kongre'mizin şimdiden partimiz ve milletimiz açısından hayırlara vesile olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı  
AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, 7 Ekim’de yapılacak 4. Olağanüstü Büyük Kongrenin, AK Partiye yeni bir ivme kazandıracağını söyledi. Gider, “Seçim kaybettikçe koltuğuna yapışanların aksine, AK Parti her seçim başarısından sonra yenilenmiş, yenilendikçe güçlenmiş bir dava hareketidir. Hep yeni hep ileri diyerek 7 Ekim günü, yine bir büyük şölene hazırlanıyoruz” dedi.

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Büyük Kongrenin ardından, yine ilk günkü aşk ve heyecanla millete hizmete devam edeceklerini söyledi. AK Partide Kongrelerin şölen havasında geçtiğini hatırlatan Gider, “Milletimiz; pandemi, bütün dünyayı etkisi altına alan ekonomik durgunluk, hepimizi derinden yaralayan ve asrın felaketi olarak adlandırılan depremler gibi zorlu bir süreçte, Mayıs ayında yapılan seçimlerde bir kez daha AK Parti’ye, Cumhur İttifakına ve Sayın Cumhurbaşkanımıza güvenlerini ortaya koydu. Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılına, Türkiye Yüzyılına yine AK Parti Kadrolarıyla girmenin uygun olacağını, yaşanan bütün bu sıkıntıların ancak ve ancak AK Parti kadrolarınca geride bırakılabileceğine olan inançlarını gösterdiler. Şimdi ise Partimizi Türkiye Yüzyılına taşıyacak, 2053, 2071 hedeflerimize giden yolda milletimize hizmet edecek kadrolarımızı seçiyoruz” dedi.

“KAVGA YOK, ŞÖLEN VAR”

AK Parti’nin kongre süreçlerinin şölen havasında geçtiğine dikkat çeken Gider; “AK Parti’de kongre dönemleri, diğer partilerdeki kavga görüntülerinin aksine hep şölen havasında geçmiştir. Seçim kaybettikçe koltuğuna yapışanların aksine, AK Parti her seçim başarısından sonra yenilenmiş, yenilendikçe güçlenmiş bir dava hareketidir. ‘Hep yeni hep ileri’ diyerek 7 Ekim günü, yine bir büyük şölene hazırlanıyoruz. Önümüzdeki dönemde daha büyük hedefler ve daha büyük başarılar bizi bekliyor.  Kongremizin ardından da Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, partimizin tüm kademeleriyle ilk günkü aşk ve heyecanla ülkemiz, milletimiz, Çanakkale'miz için çalışmaya, üretmeye, büyük ve güçlü Türkiye hedefine emin adımlarla yürümeye, eser ve hizmet siyasetimizi bir üst lige taşımaya devam edeceğiz. Bu vesile ile, 4. Olağanüstü Büyük Kongre'mizin şimdiden partimiz ve milletimiz açısından hayırlara vesile olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir