İletişim Başkanlığından Recep Tayyip Erdoğa'nın 'Dua' Videosu

GÜNDEM 13.05.2023 - 20:21, Güncelleme: 13.05.2023 - 21:23
 

İletişim Başkanlığından Recep Tayyip Erdoğa'nın 'Dua' Videosu

Bugün İletişim Başkanlığı'nın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seslendirdiği dua videosu kısa sürede gündem oldu.

Türkiye 14 Mayıs günü cumhurbaşkanlığı seçimleri için sandığa giderken seçim çalışmaları ve parti propagandalarının tamamlanmasının ardından İletişim Başkanlığı kanalıyla Recep Tayyip Erdoğan'ın Dua videosu yayınlandı. Erdoğan'ın videosu kısa sürede biçok hesapta paylaşılarak gündem oldu. Duayı dinleyen bazı vatandaşlar ise duygularına hakim olamadı. Video kısa sürede binlerce yorum ve beğeni almayı başardı. Ülkenin istikbaline ve istikrarına yenlik yapılan duada Erdoğan; "Allah'ım öne geçiren de geride bırakan da şahsımı ve dava arkadaşlarımızı milletimize hizmet yolcuğundan geri bırakma." ifadelerini kullanırken duayı; "Rabbim yolumuzu, bahtımızı açık etsin." şeklinde sonlandırdı. R. Tayyip Erdoğan'ın duasının tamamı ise şöyle;  Allah'ım hamd sana mahsustur. Allah'ım senin ihsanına kimse karşı çıkamaz. Senin tuttuğunu da kimse alamaz. Biz sadece sana tabiyiz. Allah'ım lütfundan, rahmetinden, bereketinden ve rızkından bizlere bolca ihsan eyle. Ülkemizi ve milletimizi muhannete muhtaç etme. İstiklalimize ve istikbalimize göz dikenlere fırsat verme. Ey kalpleri çekip çeviren Rabbim, benim ve arkadaşlarımın kalbini yolun üzere sabit kıl. Bizlere sıratı müstakimden ayırma. Fitnelere karşı kalplerimizi koru. Allah'ım öne geçiren de geride bırakan da şahsımı ve dava arkadaşlarımızı milletimize hizmet yolcuğundan geri bırakma. Tüm mazlumların umudu olan bu cennet vatanı ilelebet payidar eyle. Minarelerimizden ezanlarımızı susturma. Camilerimizden Kur'an-ı Kerim nidalarını eksik etme. Semalarımızdan bayrakları mahrum bırakma Allah'ım. Verdiğini kimse engelleyemez. Engellediğini kimse veremez. Uzaklaştırdığını kimse yaklaştıramaz. Vatanımızın bekası, milletimizin huzuru için mücadele eden kahramanları sen koru. Sen alemlerin Rabbisin, senin her şeye gücün yeter. Amin. Rabbim dualarımızı dergahı izzetinde kabul buyursun. Rabbim yolumuzu, bahtımızı açık etsin.  
Bugün İletişim Başkanlığı'nın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seslendirdiği dua videosu kısa sürede gündem oldu.

Türkiye 14 Mayıs günü cumhurbaşkanlığı seçimleri için sandığa giderken seçim çalışmaları ve parti propagandalarının tamamlanmasının ardından İletişim Başkanlığı kanalıyla Recep Tayyip Erdoğan'ın Dua videosu yayınlandı. Erdoğan'ın videosu kısa sürede biçok hesapta paylaşılarak gündem oldu. Duayı dinleyen bazı vatandaşlar ise duygularına hakim olamadı. Video kısa sürede binlerce yorum ve beğeni almayı başardı.

Ülkenin istikbaline ve istikrarına yenlik yapılan duada Erdoğan; "Allah'ım öne geçiren de geride bırakan da şahsımı ve dava arkadaşlarımızı milletimize hizmet yolcuğundan geri bırakma." ifadelerini kullanırken duayı; "Rabbim yolumuzu, bahtımızı açık etsin." şeklinde sonlandırdı. R. Tayyip Erdoğan'ın duasının tamamı ise şöyle; 

Allah'ım hamd sana mahsustur. Allah'ım senin ihsanına kimse karşı çıkamaz. Senin tuttuğunu da kimse alamaz. Biz sadece sana tabiyiz. Allah'ım lütfundan, rahmetinden, bereketinden ve rızkından bizlere bolca ihsan eyle. Ülkemizi ve milletimizi muhannete muhtaç etme. İstiklalimize ve istikbalimize göz dikenlere fırsat verme.

Ey kalpleri çekip çeviren Rabbim, benim ve arkadaşlarımın kalbini yolun üzere sabit kıl. Bizlere sıratı müstakimden ayırma. Fitnelere karşı kalplerimizi koru. Allah'ım öne geçiren de geride bırakan da şahsımı ve dava arkadaşlarımızı milletimize hizmet yolcuğundan geri bırakma. Tüm mazlumların umudu olan bu cennet vatanı ilelebet payidar eyle. Minarelerimizden ezanlarımızı susturma.

Camilerimizden Kur'an-ı Kerim nidalarını eksik etme. Semalarımızdan bayrakları mahrum bırakma Allah'ım. Verdiğini kimse engelleyemez. Engellediğini kimse veremez. Uzaklaştırdığını kimse yaklaştıramaz.

Vatanımızın bekası, milletimizin huzuru için mücadele eden kahramanları sen koru. Sen alemlerin Rabbisin, senin her şeye gücün yeter. Amin. Rabbim dualarımızı dergahı izzetinde kabul buyursun. Rabbim yolumuzu, bahtımızı açık etsin.

 

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir