İl Sağlık Müdürü, Çan'da Sağlık Hizmetlerini Değerlendirdi

SAĞLIK 19.10.2023 - 15:42, Güncelleme: 19.10.2023 - 15:42
 

İl Sağlık Müdürü, Çan'da Sağlık Hizmetlerini Değerlendirdi

Sağlık Müdürü, Çan'daki sağlık hizmetlerini yerinde denetleyerek personel ve vatandaşların görüşlerini dinledi.

Çan İl Sağlık Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Gökhan Baştürk'ün, Çan Devlet Hastanesi, Çan İlçe Sağlık Müdürlüğü, Çan Acil Sağlık İstasyonları ve Çan Aile Sağlığı Merkezleri'ni ziyaret ettiğini duyurdu. Bu ziyaret sırasında sağlık hizmetlerini yakından inceleyen Baştürk, çalışanların görüşlerini dinleyerek özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti ve görevlerinde kolaylıklar diledi. İl Sağlık Müdürü ayrıca vatandaşlarla da bir araya gelerek sağlık hizmetleri ve diğer konularla ilgili istek ve taleplerini dinledi ve kendilerine teşekkür etti. Ziyaret esnasında, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Op. Dr. Halil Gürkan Çoban, Sağlık Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Huriye Ünal, Destek Hizmetleri Başkanı Nurcan Yılmaz ve Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı'nda görevli Dr. Ufuk İlter Güney de yer aldı. İl Sağlık Müdürlüğü'nün bu özel ziyareti, sağlık hizmetlerinin iyileştirilmesine yönelik önemli bir adım olarak değerlendirilmektedir. Sağlık personelinin çalışmalarının takdir edilmesi ve vatandaşların ihtiyaçlarının doğrudan dinlenmesi, sağlık sektöründeki işbirliği ve iletişimin önemini vurgulamaktadır.
Sağlık Müdürü, Çan'daki sağlık hizmetlerini yerinde denetleyerek personel ve vatandaşların görüşlerini dinledi.

Çan İl Sağlık Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Gökhan Baştürk'ün, Çan Devlet Hastanesi, Çan İlçe Sağlık Müdürlüğü, Çan Acil Sağlık İstasyonları ve Çan Aile Sağlığı Merkezleri'ni ziyaret ettiğini duyurdu. Bu ziyaret sırasında sağlık hizmetlerini yakından inceleyen Baştürk, çalışanların görüşlerini dinleyerek özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti ve görevlerinde kolaylıklar diledi. İl Sağlık Müdürü ayrıca vatandaşlarla da bir araya gelerek sağlık hizmetleri ve diğer konularla ilgili istek ve taleplerini dinledi ve kendilerine teşekkür etti.

Ziyaret esnasında, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Op. Dr. Halil Gürkan Çoban, Sağlık Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Huriye Ünal, Destek Hizmetleri Başkanı Nurcan Yılmaz ve Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı'nda görevli Dr. Ufuk İlter Güney de yer aldı.

İl Sağlık Müdürlüğü'nün bu özel ziyareti, sağlık hizmetlerinin iyileştirilmesine yönelik önemli bir adım olarak değerlendirilmektedir. Sağlık personelinin çalışmalarının takdir edilmesi ve vatandaşların ihtiyaçlarının doğrudan dinlenmesi, sağlık sektöründeki işbirliği ve iletişimin önemini vurgulamaktadır.

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir