İl Sağlık Müdürü Baştürk, Ayvacık'ta Sağlık Hizmetlerini Değerlendirdi

06.11.2023 - 16:01, Güncelleme: 06.11.2023 - 16:01
 

İl Sağlık Müdürü Baştürk, Ayvacık'ta Sağlık Hizmetlerini Değerlendirdi

İl Sağlık Müdürü, Ayvacık'ta yapılan ziyarette sağlık kurumlarını denetleyerek çalışanlara teşekkür etti ve vatandaşlarla sağlık hizmetleri hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Sağlık hizmetlerinin denetlenmesi ve iyileştirilmesi adına İl Sağlık Müdürlüğü, Ayvacık'ta etkin bir ziyaret gerçekleştirdi. İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Gökhan Baştürk, Ayvacık'daki sağlık kurumlarını kapsayan bir dizi inceleme ve değerlendirme gezisi yaptı. Bu kapsamda, Ayvacık Devlet Hastanesi, ilçe Sağlık Müdürlüğü, Acil Sağlık İstasyonları ve Aile Sağlığı Merkezleri ziyaret edildi. Sağlık hizmetlerinin kalitesini yerinde değerlendiren Baştürk, çalışanların özverili çabalarını takdirle karşılayarak onlara teşekkür etti. Ayrıca, vatandaşlarla yapılan samimi sohbetlerde sağlık hizmetleri ve talepleri dinlendi, onlara olan minnet ifade edildi. İncelemeler sırasında, Ayvacık'ta yapımı devam eden Diyaliz Merkezi'nde de detaylı bir inceleme yapıldı. Ziyarete, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Op. Dr. Halil Gürkan Çoban, Sağlık Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Huriye Ünal, Destek Hizmetleri Başkanı Nurcan Yılmaz, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Uzm. Dr. Yavuz Adanur ve Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Özge Sarıbaş da katıldı.   Çanakkale TV
İl Sağlık Müdürü, Ayvacık'ta yapılan ziyarette sağlık kurumlarını denetleyerek çalışanlara teşekkür etti ve vatandaşlarla sağlık hizmetleri hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Sağlık hizmetlerinin denetlenmesi ve iyileştirilmesi adına İl Sağlık Müdürlüğü, Ayvacık'ta etkin bir ziyaret gerçekleştirdi. İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Gökhan Baştürk, Ayvacık'daki sağlık kurumlarını kapsayan bir dizi inceleme ve değerlendirme gezisi yaptı. Bu kapsamda, Ayvacık Devlet Hastanesi, ilçe Sağlık Müdürlüğü, Acil Sağlık İstasyonları ve Aile Sağlığı Merkezleri ziyaret edildi. Sağlık hizmetlerinin kalitesini yerinde değerlendiren Baştürk, çalışanların özverili çabalarını takdirle karşılayarak onlara teşekkür etti. Ayrıca, vatandaşlarla yapılan samimi sohbetlerde sağlık hizmetleri ve talepleri dinlendi, onlara olan minnet ifade edildi.

İncelemeler sırasında, Ayvacık'ta yapımı devam eden Diyaliz Merkezi'nde de detaylı bir inceleme yapıldı. Ziyarete, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Op. Dr. Halil Gürkan Çoban, Sağlık Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Huriye Ünal, Destek Hizmetleri Başkanı Nurcan Yılmaz, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Uzm. Dr. Yavuz Adanur ve Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Özge Sarıbaş da katıldı.

 

Çanakkale TV

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir