Hilal-i Ahmer'den Türk Kızılay'ına Çanakkale'de Sergisi

03.11.2023 - 16:49, Güncelleme: 03.11.2023 - 16:49
 

Hilal-i Ahmer'den Türk Kızılay'ına Çanakkale'de Sergisi

Hilal-i Ahmer’den Türk Kızılay'ına Çanakkale sergisi, bölgenin tarihini 1915'ten 2023'e uzanan dönemde Türk Kızılay'ının çabalarıyla resmediyor, özel bir geçmiş sunuyor.

Çanakkale, Kızılay Haftası etkinlikleri kapsamında özel bir sergiyle anlam kazandı. "Hilal-i Ahmer’den Türk Kızılay'ına Çanakkale" adını taşıyan sergi, 1915’ten 2023'e kadar uzanan zaman diliminde Kızılay Çanakkale Şubesi'nin faaliyetlerini resmediyor. Bu özel etkinlik, Çanakkale Devlet Güzel Sanatlar Galerisi'nde gerçekleşti. Açılış programına, bölgenin önemli isimleri katıldı. Vali İlhami AKTAŞ, Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail KAŞDEMİR, Orman Bölge Müdürü Enver DEMİRCİ, İl Kültür ve Turizm Müdürü Murat YILMAZ, İl Afet ve Acil Durum Müdürü İbrahim TARI, Kızılay Çanakkale Şubesi Başkanı Av. Erdoğan MADAK ve yönetim kurulu üyeleri, protokol mensupları ve Genç Kızılay gönüllüleri, bu önemli etkinliği onurlandırdı. Sergide, 1915’ten günümüze 54 çarpıcı fotoğraf sergilendi. Vali İlhami AKTAŞ, resimler hakkında bilgi alarak sergiyi gezdi. Serginin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür eden Vali AKTAŞ, Türk Kızılay'ına Çanakkale'nin önemli bir durağı olan bu serginin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti ve başarılar diledi. Program, fotoğraf çekimleriyle son buldu. Bu özel etkinlik, Kızılay'ın tarihsel izini taşıyan bir sergi olarak, ziyaretçilere duygusal bir geçmişten günümüze bir yolculuk fırsatı sundu.
Hilal-i Ahmer’den Türk Kızılay'ına Çanakkale sergisi, bölgenin tarihini 1915'ten 2023'e uzanan dönemde Türk Kızılay'ının çabalarıyla resmediyor, özel bir geçmiş sunuyor.

Çanakkale, Kızılay Haftası etkinlikleri kapsamında özel bir sergiyle anlam kazandı. "Hilal-i Ahmer’den Türk Kızılay'ına Çanakkale" adını taşıyan sergi, 1915’ten 2023'e kadar uzanan zaman diliminde Kızılay Çanakkale Şubesi'nin faaliyetlerini resmediyor. Bu özel etkinlik, Çanakkale Devlet Güzel Sanatlar Galerisi'nde gerçekleşti.

Açılış programına, bölgenin önemli isimleri katıldı. Vali İlhami AKTAŞ, Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail KAŞDEMİR, Orman Bölge Müdürü Enver DEMİRCİ, İl Kültür ve Turizm Müdürü Murat YILMAZ, İl Afet ve Acil Durum Müdürü İbrahim TARI, Kızılay Çanakkale Şubesi Başkanı Av. Erdoğan MADAK ve yönetim kurulu üyeleri, protokol mensupları ve Genç Kızılay gönüllüleri, bu önemli etkinliği onurlandırdı.

Sergide, 1915’ten günümüze 54 çarpıcı fotoğraf sergilendi. Vali İlhami AKTAŞ, resimler hakkında bilgi alarak sergiyi gezdi. Serginin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür eden Vali AKTAŞ, Türk Kızılay'ına Çanakkale'nin önemli bir durağı olan bu serginin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti ve başarılar diledi.

Program, fotoğraf çekimleriyle son buldu. Bu özel etkinlik, Kızılay'ın tarihsel izini taşıyan bir sergi olarak, ziyaretçilere duygusal bir geçmişten günümüze bir yolculuk fırsatı sundu.

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir