109 2
109

Hayati Yazıcı, Çanakkale'de Çeşitli İncelemelerde Bulundu

GÜNDEM 19.08.2023 - 01:32, Güncelleme: 19.08.2023 - 01:32
 

Hayati Yazıcı, Çanakkale'de Çeşitli İncelemelerde Bulundu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Çanakkale'de düzenlenen program kapsamında Ezine'deki çalışmaları inceledi

AK Parti Çanakkale İl Başkanlığı'nın düzenlediği 'Şehir Buluşmaları' programı çerçevesinde, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Çanakkale'ye ziyarette bulundu. Kentteki temaslarının bir parçası olarak, Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Ezine ilçesine geçerek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nde gerçekleşen ziyarette, AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas ve parti üyeleri ile bir araya gelen Hayati Yazıcı, aynı zamanda Ezine Belediye Başkanı Güray Yüksel'i de ziyaret etmek üzere programını sürdürecekti. Toplantının bir bölümünde basına kapalı olarak gerçekleşen brifingde, Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Alper Altınok, Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı'ya, bölgenin faaliyetleri ve projeleri hakkında detaylı bilgi sunmuştu. Ziyaretin devamında Hayati Yazıcı, Ezine Belediye Başkanı Güray Yüksel'i de ziyaret etti. Bu kapsamda yapılan görüşme de özel nitelik taşıyordu ve basına kapalı olarak gerçekleşti. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı'nın Çanakkale ziyareti, parti teşkilatıyla bir araya gelmesi, çalışmalar hakkında bilgi alması ve kentin önemli isimleri ile görüşmeler gerçekleştirmesi açısından oldukça verimli geçti. 
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Çanakkale'de düzenlenen program kapsamında Ezine'deki çalışmaları inceledi

AK Parti Çanakkale İl Başkanlığı'nın düzenlediği 'Şehir Buluşmaları' programı çerçevesinde, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Çanakkale'ye ziyarette bulundu. Kentteki temaslarının bir parçası olarak, Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Ezine ilçesine geçerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nde gerçekleşen ziyarette, AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas ve parti üyeleri ile bir araya gelen Hayati Yazıcı, aynı zamanda Ezine Belediye Başkanı Güray Yüksel'i de ziyaret etmek üzere programını sürdürecekti.

Toplantının bir bölümünde basına kapalı olarak gerçekleşen brifingde, Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Alper Altınok, Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı'ya, bölgenin faaliyetleri ve projeleri hakkında detaylı bilgi sunmuştu.

Ziyaretin devamında Hayati Yazıcı, Ezine Belediye Başkanı Güray Yüksel'i de ziyaret etti. Bu kapsamda yapılan görüşme de özel nitelik taşıyordu ve basına kapalı olarak gerçekleşti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı'nın Çanakkale ziyareti, parti teşkilatıyla bir araya gelmesi, çalışmalar hakkında bilgi alması ve kentin önemli isimleri ile görüşmeler gerçekleştirmesi açısından oldukça verimli geçti. 

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir