Hastanede şok intihar

GÜNDEM (HM) - Haber Merkezi | 19.03.2024 - 16:21, Güncelleme: 19.03.2024 - 16:21
 

Hastanede şok intihar

Çanakkale’de sağlık personelleri hayatını kaybetmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde Çanakkale Onsekiz Mart Üniversite Hastanesi’nde bir sağlık personeli evinde intihar etmişti. Şimdi ise bir haber de Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi’nden geldi. Çanakkale’nin sağlık yükünü çeken ve her gün binlerce vatandaşa hizmet veren Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi intihar olayı ile sarsıldı. İddiaya göre Devlet Hastanesi’nde, Yoğun Bakım Ünitesi’nde görev yapan sağlık personeli B.B.K, intihar etti.   İddialara göre intihar olayı 4 gün sonra fark edildi ve B.B.K’nin merdiven boşluğunda bulunduğu öğrenildi.
Çanakkale’de sağlık personelleri hayatını kaybetmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde Çanakkale Onsekiz Mart Üniversite Hastanesi’nde bir sağlık personeli evinde intihar etmişti. Şimdi ise bir haber de Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi’nden geldi.

Çanakkale’nin sağlık yükünü çeken ve her gün binlerce vatandaşa hizmet veren Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi intihar olayı ile sarsıldı. İddiaya göre Devlet Hastanesi’nde, Yoğun Bakım Ünitesi’nde görev yapan sağlık personeli B.B.K, intihar etti.
 
İddialara göre intihar olayı 4 gün sonra fark edildi ve B.B.K’nin merdiven boşluğunda bulunduğu öğrenildi.

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir