Hakem maça geç gelince maç 15 dakika geç başladı

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.04.2025 - 13:14, Güncelleme: 08.04.2025 - 09:47
 

Hakem maça geç gelince maç 15 dakika geç başladı

Hakem maça geç gelince maç 15 dakika geç başladı
Bilecik’te oynanan bir futbol müsabakasını yönetecek hakem maça geç gelince müsabaka 15 dakika geç başladı. Bilecik U15 Ligi’nin ilk haftasında İstasyon Sentetik Sahası’ndan hafta sonu Bilecik Gençlerbirliği Spor ile Osmanelispor karşı karşıya geldi. Maç saat 12.00’da başlaması gerekirken maçın orta hakemi Beyza Nur Uysal o saatte statta olmayınca bekleyişler başladı. Yaklaşık 15 dakika sonra stada gelen hakem tepkilere neden oldu. Öte yandan maçı Bilecik Gençlerbirliği Spor 4-2 kazandı.
Hakem maça geç gelince maç 15 dakika geç başladı
Bilecik’te oynanan bir futbol müsabakasını yönetecek hakem maça geç gelince müsabaka 15 dakika geç başladı.
Bilecik U15 Ligi’nin ilk haftasında İstasyon Sentetik Sahası’ndan hafta sonu Bilecik Gençlerbirliği Spor ile Osmanelispor karşı karşıya geldi. Maç saat 12.00’da başlaması gerekirken maçın orta hakemi Beyza Nur Uysal o saatte statta olmayınca bekleyişler başladı. Yaklaşık 15 dakika sonra stada gelen hakem tepkilere neden oldu.
Öte yandan maçı Bilecik Gençlerbirliği Spor 4-2 kazandı.

Bilecik HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.