Gürsu’da her muhtarlık bir belediye makamı

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.05.2025 - 12:27, Güncelleme: 13.05.2025 - 11:30
 

Gürsu’da her muhtarlık bir belediye makamı

Gürsu’da her muhtarlık bir belediye makamı
Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık’ın başlattığı ‘Her Muhtarlık Bir Belediye Başkanlığı Makamı’ isimli sokak programlarının ilki, ilçenin en kalabalık mahallelerinden Kurtuluş Mahallesi’nde gerçekleştirildi.Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, Üç dönemdir ilçede düzenlediği sokak ve mahalle buluşmalarına hız kesmeden devam ediyor. ‘Her Muhtarlık Bir Belediye Başkanlığı Makamı’ sloganıyla düzenlenen programlarda, Başkan Işık teknik ekibi ile beraber Kurtuluş Mahallesi’ndeydi.Vatandaşın dilek, soru ve önerilerini dinleyen ve yerinde çözümler üreten Başkan Mustafa Işık ve ekibi, aynı zamanda vatandaşlarla bir arada uzun uzun görüşme fırsatı da buldu.Belediye başkanlığı makamının, her konumda ve her fırsatta temsil edilmesi gerektiğini söyleyen Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, "Her muhtarlık bizim için aynı zamanda belediye makamı. Temsiliyet ve vatandaşa çözüm üretme noktasında bu denli önemli görmekteyiz. Bu nedenle mahalle programlarımızda vatandaşlarımızın soru ve sorunlarına yerinde yanıt ve çözüm bulmaya çalışıyoruz" dedi.
Gürsu’da her muhtarlık bir belediye makamı
Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık’ın başlattığı ‘Her Muhtarlık Bir Belediye Başkanlığı Makamı’ isimli sokak programlarının ilki, ilçenin en kalabalık mahallelerinden Kurtuluş Mahallesi’nde gerçekleştirildi.
Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, Üç dönemdir ilçede düzenlediği sokak ve mahalle buluşmalarına hız kesmeden devam ediyor. ‘Her Muhtarlık Bir Belediye Başkanlığı Makamı’ sloganıyla düzenlenen programlarda, Başkan Işık teknik ekibi ile beraber Kurtuluş Mahallesi’ndeydi.
Vatandaşın dilek, soru ve önerilerini dinleyen ve yerinde çözümler üreten Başkan Mustafa Işık ve ekibi, aynı zamanda vatandaşlarla bir arada uzun uzun görüşme fırsatı da buldu.
Belediye başkanlığı makamının, her konumda ve her fırsatta temsil edilmesi gerektiğini söyleyen Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, "Her muhtarlık bizim için aynı zamanda belediye makamı. Temsiliyet ve vatandaşa çözüm üretme noktasında bu denli önemli görmekteyiz. Bu nedenle mahalle programlarımızda vatandaşlarımızın soru ve sorunlarına yerinde yanıt ve çözüm bulmaya çalışıyoruz" dedi.

Bursa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.