Güngören’de gazeteciye saldıran şüpheliler hakkında soruşturma başlatıldı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.05.2025 - 00:12, Güncelleme: 28.05.2025 - 16:50
 

Güngören’de gazeteciye saldıran şüpheliler hakkında soruşturma başlatıldı

Güngören’de gazeteciye saldıran şüpheliler hakkında soruşturma başlatıldı
Güngören’de bir iş yerinde meydana gelen patlamayı haberleştirmek isteyen gazeteciye saldıran şüpheliler hakkında Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında 2 şüpheli gözaltına alındı.Güngören Sanayi Mahallesi Saadet Sokak’ta lazer, baskı ve kesim yapan bir iş yerinde sabah saat 07.30 sıralarında patlama yaşandı. Patlamanın şiddeti ile sokakta bulunan 4 iş yerinin camları kırılırken, park halindeki 2 araçta ise hasar oluştu. Patlamayı haberleştirmek için olay yerine gelen Haber Global ekibine ise iş yeri sahibinin kardeşi olan T.A. (39) ve birlikte hareket ettiği E.Ö.G. (29) isimli şahıslar saldırdı. Tekme ve yumruklu saldırıya uğrayan bir gazeteci boynundan ve kolundan yaralandı. Gazetecinin şikayeti üzerine Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından olaya ilişkin soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında 2 kişi yakalanarak gözaltına alındı.İş yeri sahibinin kardeşi olan T.A.’nın ‘tehdit’ ile ‘hakaret’ suçlarından kaydı olduğu öğrenildi.
Güngören’de gazeteciye saldıran şüpheliler hakkında soruşturma başlatıldı
Güngören’de bir iş yerinde meydana gelen patlamayı haberleştirmek isteyen gazeteciye saldıran şüpheliler hakkında Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında 2 şüpheli gözaltına alındı.

Güngören Sanayi Mahallesi Saadet Sokak’ta lazer, baskı ve kesim yapan bir iş yerinde sabah saat 07.30 sıralarında patlama yaşandı. Patlamanın şiddeti ile sokakta bulunan 4 iş yerinin camları kırılırken, park halindeki 2 araçta ise hasar oluştu. Patlamayı haberleştirmek için olay yerine gelen Haber Global ekibine ise iş yeri sahibinin kardeşi olan T.A. (39) ve birlikte hareket ettiği E.Ö.G. (29) isimli şahıslar saldırdı. Tekme ve yumruklu saldırıya uğrayan bir gazeteci boynundan ve kolundan yaralandı. Gazetecinin şikayeti üzerine Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından olaya ilişkin soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında 2 kişi yakalanarak gözaltına alındı.
İş yeri sahibinin kardeşi olan T.A.’nın ‘tehdit’ ile ‘hakaret’ suçlarından kaydı olduğu öğrenildi.

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.