Gümüşçay Belediyesi İşçilerine %85 Zam

EKONOMİ 03.08.2023 - 01:44, Güncelleme: 03.08.2023 - 01:44
 

Gümüşçay Belediyesi İşçilerine %85 Zam

Başkan Adnan Pastırmacı, çalışanlarına duyduğu saygı ve değerle Gümüşçay Belediyesi işçilerinin maaşlarına %85 zam yapıyor.

Gümüşçay Belediye Başkanı Adnan Pastırmacı, yaptığı açıklamada, çalışma arkadaşlarını kendi aileleri gibi gördüklerini ve onların mutluluğu için çaba harcadıklarını belirtti. Pastırmacı, hizmet yolculuğunun başından itibaren emeğin ve alın terinin saygıyı hak ettiğini ve insanlık onurunun önemli olduğunu düşündüklerini ifade etti. Çalışanların dua alabilmelerinin önemine vurgu yaparak, verilen işi en iyi şekilde yerine getirmenin sorumluluğuyla hareket ettiklerini söyledi. Bu nedenle, bugüne kadar maddi ve manevi olarak mesai arkadaşlarının yanında olduklarını ve şimdi de işçi kardeşlerinin ücretlerine %85 oranında zam yaptıklarını duyurdu. Hizmet-İş Sendikası Çanakkale Şube Başkanı Vedat Yılmaz da yaptığı açıklamada, sendikalarının ülkenin milli ve manevi değerleriyle uyumlu bir şekilde çalıştığını belirtti. HAK-İŞ'in en güçlü ve etkin sendikalarından biri olduklarını ve bu unvanın kendilerine yüklediği sorumlulukla adaletli ve hakkaniyetli bir şekilde hareket ettiklerini söyledi. Belediye Başkanı Adnan Pastırmacı'nın çalışanların yanında yer aldığını ve ek protokol görüşmelerinde işçinin alın terini pazarlık konusu yapmadığını vurgulayarak, bugün imzaladıkları protokolle Gümüşçay Belediyesi personel şirketinde çalışan işçi arkadaşlarının maaşlarına %85 zam yapıldığını ifade etti. Yılmaz, Belediye Başkanı Adnan Pastırmacı'ya gösterdiği fedakarlık ve emeğe verdikleri değer için teşekkür etti. Gümüşçay Belediye Başkanı Adnan Pastırmacı'nın, çalışanlarının mutluluğuna önem veren bir yönetici olduğu ve onların hakkını gözettiği vurgulanırken, Hizmet-İş Sendikası'nın da emek ve insan odaklı bir anlayışla hareket ettiği belirtiliyor. Başkan Pastırmacı'nın çalışanların ücretlerine yaptığı %85 zam, işçilerin refahını korumaya yönelik bir adım olarak öne çıkıyor.  Çanakkale TV
Başkan Adnan Pastırmacı, çalışanlarına duyduğu saygı ve değerle Gümüşçay Belediyesi işçilerinin maaşlarına %85 zam yapıyor.

Gümüşçay Belediye Başkanı Adnan Pastırmacı, yaptığı açıklamada, çalışma arkadaşlarını kendi aileleri gibi gördüklerini ve onların mutluluğu için çaba harcadıklarını belirtti. Pastırmacı, hizmet yolculuğunun başından itibaren emeğin ve alın terinin saygıyı hak ettiğini ve insanlık onurunun önemli olduğunu düşündüklerini ifade etti. Çalışanların dua alabilmelerinin önemine vurgu yaparak, verilen işi en iyi şekilde yerine getirmenin sorumluluğuyla hareket ettiklerini söyledi. Bu nedenle, bugüne kadar maddi ve manevi olarak mesai arkadaşlarının yanında olduklarını ve şimdi de işçi kardeşlerinin ücretlerine %85 oranında zam yaptıklarını duyurdu.

Hizmet-İş Sendikası Çanakkale Şube Başkanı Vedat Yılmaz da yaptığı açıklamada, sendikalarının ülkenin milli ve manevi değerleriyle uyumlu bir şekilde çalıştığını belirtti. HAK-İŞ'in en güçlü ve etkin sendikalarından biri olduklarını ve bu unvanın kendilerine yüklediği sorumlulukla adaletli ve hakkaniyetli bir şekilde hareket ettiklerini söyledi. Belediye Başkanı Adnan Pastırmacı'nın çalışanların yanında yer aldığını ve ek protokol görüşmelerinde işçinin alın terini pazarlık konusu yapmadığını vurgulayarak, bugün imzaladıkları protokolle Gümüşçay Belediyesi personel şirketinde çalışan işçi arkadaşlarının maaşlarına %85 zam yapıldığını ifade etti. Yılmaz, Belediye Başkanı Adnan Pastırmacı'ya gösterdiği fedakarlık ve emeğe verdikleri değer için teşekkür etti.

Gümüşçay Belediye Başkanı Adnan Pastırmacı'nın, çalışanlarının mutluluğuna önem veren bir yönetici olduğu ve onların hakkını gözettiği vurgulanırken, Hizmet-İş Sendikası'nın da emek ve insan odaklı bir anlayışla hareket ettiği belirtiliyor. Başkan Pastırmacı'nın çalışanların ücretlerine yaptığı %85 zam, işçilerin refahını korumaya yönelik bir adım olarak öne çıkıyor. 

Çanakkale TV

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir