Görev dağılımı belli oldu

SİYASET 23.06.2023 - 00:46, Güncelleme: 23.06.2023 - 00:51
 

Görev dağılımı belli oldu

Bülent Turan'ın İçişleri Bakan Yardımcılığında sorumlu olduğu kurumlar belli oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından belirlenen yeni kabinede bakan yardımcılıkları belli oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan karar Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe girdi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın A Takımında ise bakan yardımcıları olarak Bülent Turan, Mehmet Aktaş, Mehmet Sağlam ve Münir Karaloğlu görevlendirildi. Bülent Turan'ın bakanlıktaki görev dağılımı ise şöyle: "Jandarma Genel Komutanlığı, Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü, Hukuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü, Bilgi Teknolojileri Genel Müdürlüğü, İç Güvenlik Stratejileri Daire Başkanlığı, Araştırma ve Etütler Merkezi ile TBMM İlişkiler" Mehmet Aktaş, Emniyet Genel Müdürlüğü’nden sorumlu, Mehmet Sağlam, Sahil Güvenlik Komutanlığı’ndan sorumlu, Münir Karaloğlu ise; AFAD’tan sorumlu bakan yardımcısı olarak görevlendirildi.
Bülent Turan'ın İçişleri Bakan Yardımcılığında sorumlu olduğu kurumlar belli oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından belirlenen yeni kabinede bakan yardımcılıkları belli oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan karar Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe girdi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın A Takımında ise bakan yardımcıları olarak Bülent Turan, Mehmet Aktaş, Mehmet Sağlam ve Münir Karaloğlu görevlendirildi.

Bülent Turan'ın bakanlıktaki görev dağılımı ise şöyle: "Jandarma Genel Komutanlığı, Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü, Hukuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü, Bilgi Teknolojileri Genel Müdürlüğü, İç Güvenlik Stratejileri Daire Başkanlığı, Araştırma ve Etütler Merkezi ile TBMM İlişkiler"

Mehmet Aktaş, Emniyet Genel Müdürlüğü’nden sorumlu, Mehmet Sağlam, Sahil Güvenlik Komutanlığı’ndan sorumlu, Münir Karaloğlu ise; AFAD’tan sorumlu bakan yardımcısı olarak görevlendirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir