Gençlik Haftası kutlamaları çelenk töreni ile başladı

GÜNDEM 15.05.2023 - 18:01, Güncelleme: 15.05.2023 - 18:01
 

Gençlik Haftası kutlamaları çelenk töreni ile başladı

Çanakkale'de 15-19 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Gençlik Haftası etkinlikleri, Atatürk Anıtı'nda düzenlenen çelenk sunma töreni ile başladı.

Çanakkale'de 15-19 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Gençlik Haftası etkinlikleri, Atatürk Anıtı'nda düzenlenen çelenk sunma töreni ile başladı.   Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törene, Çanakkale Belediye Başkan Yardımcısı M. İrfan Mutluay, Gençlik Spor İl Müdürü Ömer Kalkan, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ile gençler katıldı. Atatürk anıtına çelenk sunumu ile başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından günün anlam ve önemine ilişkin yapılan konuşma ile sona erdi. İHA
Çanakkale'de 15-19 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Gençlik Haftası etkinlikleri, Atatürk Anıtı'nda düzenlenen çelenk sunma töreni ile başladı.

Çanakkale'de 15- 19 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Gençlik Haftası etkinlikleri, Atatürk Anıtı'nda düzenlenen çelenk sunma töreni ile başladı.

 

Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törene, Çanakkale Belediye Başkan Yardımcısı M. İrfan Mutluay, Gençlik Spor İl Müdürü Ömer Kalkan, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ile gençler katıldı. Atatürk anıtına çelenk sunumu ile başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından günün anlam ve önemine ilişkin yapılan konuşma ile sona erdi.

İHA

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir