Gelibolu'da Yabancılar Denetimde

13.10.2023 - 12:31, Güncelleme: 13.10.2023 - 12:31
 

Gelibolu'da Yabancılar Denetimde

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde yapılan denetimlerde kasten yaralama suçlusu gözaltına alındı, diğer kontroller devam ediyor.

Gelibolu ilçesinde gerçekleştirilen polis denetimlerinde yabancı uyruklu kişilere yönelik önemli gelişmeler yaşandı. Denetimler sırasında, kesici aletle kasten yaralama suçunu işlediği tespit edilen bir kişi gözaltına alındı. Ayrıca, 8 yabancı uyruklu birey de denetlendi. Denetimler sonucunda, 5 kişinin Ayvacık Geri Gönderme Merkezi'ne sevk edilmesi için gerekli işlemlerin devam ettiği belirtildi. Öte yandan, 2 yabancı uyruklu kişinin gerekli izin belgelerine sahip olduğu tespit edilerek serbest bırakıldı. Gelibolu ilçesinde gerçekleşen polis denetimlerinin sonuçları bu şekildedir. Güvenlik güçleri, yabancı uyruklu kişilere yönelik denetimleri sürdürmekte ve olası suçluları tespit etmek için çalışmalarını sürdürmektedir. 
Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde yapılan denetimlerde kasten yaralama suçlusu gözaltına alındı, diğer kontroller devam ediyor.

Gelibolu ilçesinde gerçekleştirilen polis denetimlerinde yabancı uyruklu kişilere yönelik önemli gelişmeler yaşandı. Denetimler sırasında, kesici aletle kasten yaralama suçunu işlediği tespit edilen bir kişi gözaltına alındı. Ayrıca, 8 yabancı uyruklu birey de denetlendi.

Denetimler sonucunda, 5 kişinin Ayvacık Geri Gönderme Merkezi'ne sevk edilmesi için gerekli işlemlerin devam ettiği belirtildi. Öte yandan, 2 yabancı uyruklu kişinin gerekli izin belgelerine sahip olduğu tespit edilerek serbest bırakıldı.

Gelibolu ilçesinde gerçekleşen polis denetimlerinin sonuçları bu şekildedir. Güvenlik güçleri, yabancı uyruklu kişilere yönelik denetimleri sürdürmekte ve olası suçluları tespit etmek için çalışmalarını sürdürmektedir. 

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir