Gelibolu’da uyuşturucu operasyonunda 1 tutuklama

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.01.2024 - 20:33, Güncelleme: 01.01.2024 - 19:45
 

Gelibolu’da uyuşturucu operasyonunda 1 tutuklama

Gelibolu’da uyuşturucu operasyonunda 1 tutuklama

Çanakkale’nin Gelibolu ilçesinde Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekiplerince düzenlenen uyuşturucu operasyonunda yakalanan 1 şüpheli tutuklandı.Gelibolu İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekiplerince uyuşturucu madde satışını ve kullanımını engellemeye yönelik yapılan çalışmalarda takip edilen şüpheli Recep Hayrettin C. yakalandı. Şüphelinin üst aramasında 2 fişek metamfetamin ve 2 fişek skunk ele geçirildi. Şüphelinin uyuşturucu maddeyi temin ettiği ikamette yapılan aramada ise toplam 34 fişek halinde 41 gram metamfetamin, 35 gram skunk, 4 sigara ucuna basılmış vaziyette esrar maddesi ve 1 hassas terazi ele geçirildi. Uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan gözaltına alınan Recep Hayrettin C., emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede savcılıktaki ifadesinin ardından mahkemece tutuklandı.
Gelibolu’da uyuşturucu operasyonunda 1 tutuklama
Çanakkale’nin Gelibolu ilçesinde Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekiplerince düzenlenen uyuşturucu operasyonunda yakalanan 1 şüpheli tutuklandı.
Gelibolu İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekiplerince uyuşturucu madde satışını ve kullanımını engellemeye yönelik yapılan çalışmalarda takip edilen şüpheli Recep Hayrettin C. yakalandı. Şüphelinin üst aramasında 2 fişek metamfetamin ve 2 fişek skunk ele geçirildi. Şüphelinin uyuşturucu maddeyi temin ettiği ikamette yapılan aramada ise toplam 34 fişek halinde 41 gram metamfetamin, 35 gram skunk, 4 sigara ucuna basılmış vaziyette esrar maddesi ve 1 hassas terazi ele geçirildi. Uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan gözaltına alınan Recep Hayrettin C., emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede savcılıktaki ifadesinin ardından mahkemece tutuklandı.

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir