Gelibolu’da kayalıklardan düşen çocuk ağır yaralandı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.01.2024 - 06:24, Güncelleme: 25.01.2024 - 06:26
 

Gelibolu’da kayalıklardan düşen çocuk ağır yaralandı

Çanakkale’nin Gelibolu ilçesinde parkta oynarken 5 metre yükseklikteki kayalıktan düşen çocuk ağır yaralandı.

Olay, saat 16.30 sıralarında Gelibolu ilçesi Hocahamza Mahallesi Ordu Evi Altı Sahil Yolu Caddesi üzerindeki oyun parkında meydana geldi. Oyun parkında arkadaşları ile oynayan M.A.C. (13), iddiaya göre oyun sırasında kayalıklara tırmandı. Bir anda dengesini kaybeden M.A.C., 5 metre yükseklikten yere düştü. Olayı görenler durumu polise ve sağlık ekiplerin bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahale ettiği yaralı çocuk ambulansla Gelibolu Şehit Koray Onay Devlet Hastanesine kaldırıldı. Durumu ağır olan çocuk Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.
Çanakkale’nin Gelibolu ilçesinde parkta oynarken 5 metre yükseklikteki kayalıktan düşen çocuk ağır yaralandı.

Olay, saat 16.30 sıralarında Gelibolu ilçesi Hocahamza Mahallesi Ordu Evi Altı Sahil Yolu Caddesi üzerindeki oyun parkında meydana geldi. Oyun parkında arkadaşları ile oynayan M.A.C. (13), iddiaya göre oyun sırasında kayalıklara tırmandı. Bir anda dengesini kaybeden M.A.C., 5 metre yükseklikten yere düştü.

Olayı görenler durumu polise ve sağlık ekiplerin bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahale ettiği yaralı çocuk ambulansla Gelibolu Şehit Koray Onay Devlet Hastanesine kaldırıldı. Durumu ağır olan çocuk Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir