Gelibolu’da balık satış yerlerinde denetim

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.11.2025 - 11:07, Güncelleme: 26.11.2025 - 11:13
 

Gelibolu’da balık satış yerlerinde denetim

Gelibolu’da balık satış yerlerinde denetim
Gelibolu’da ilçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekiplerince balık satış yerlerinde denetimler gerçekleştirildi. Gelibolu ilçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Su Ürünleri Kontrol ile Gıda Kontrol ekiplerince balık satış yerlerinde denetimler gerçekleştirildi. Denetimler kapsamında satışa sunulan balıkların boy, tür ve avlanma zamanı uygunluğu, iş yerlerinin hijyen şartları incelendi. Ürün etiketleme kurallarına uyulup uyulmadığı, satış alanlarının genel düzeni, kullanılan ekipmanların uygunluğu ve izlenebilirlik belgelerinin tam olup olmadığı da ekiplerce kontrol edildi.
Gelibolu’da balık satış yerlerinde denetim

Gelibolu’da ilçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekiplerince balık satış yerlerinde denetimler gerçekleştirildi.
Gelibolu ilçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Su Ürünleri Kontrol ile Gıda Kontrol ekiplerince balık satış yerlerinde denetimler gerçekleştirildi. Denetimler kapsamında satışa sunulan balıkların boy, tür ve avlanma zamanı uygunluğu, iş yerlerinin hijyen şartları incelendi. Ürün etiketleme kurallarına uyulup uyulmadığı, satış alanlarının genel düzeni, kullanılan ekipmanların uygunluğu ve izlenebilirlik belgelerinin tam olup olmadığı da ekiplerce kontrol edildi.

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.