Gazze’de iftar sevinci: Esenler Belediyesi iftar sofrasını Gazze’de kurdu

GÜNDEM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.03.2025 - 16:09, Güncelleme: 02.03.2025 - 15:40
 

Gazze’de iftar sevinci: Esenler Belediyesi iftar sofrasını Gazze’de kurdu

Gazze’de iftar sevinci: Esenler Belediyesi iftar sofrasını Gazze’de kurdu
Esenler Belediyesi, bu yıl Ramazan bereketini Gazze halkıyla paylaşarak iftar sofralarını Gazze’de kurdu.Esenler’de Ramazan ayında geleneksel olarak düzenlenen toplu iftarlar bu yıl iptal edilerek, kardeşlik sofralarını Gazze’de de kurdu. ‘Soframız da bir, gönüllerimiz de’ diyen Esenler Belediyesi, 11 ayın sultanı Ramazan-ı Şerif’in bereketini, yaklaşık 2 yıldır İsrail tarafından katliama ve soykırıma uğrayan, yerinden edilen Gazzeli Müslümanlara ulaştırdı.Her akşam bin 500 kişiye 4 çeşit yemekGazze’de kurulan sofraların yemekleri, Deniz Feneri Derneği aşevinde pişti. Esenler Belediyesi’nin bağışıyla Gazzeli aşçılar tarafından hazırlanan ilk iftar yemeği, bin 500 kişiye verildi. Yemekler, Kuzey Gazze’deki çeşitli kamplarda yerinden edilmiş ailelere dağıtıldı. Her akşam 4 çeşit sıcak yemekle iftar açmanın sevincini yaşayan Gazzeliler, Esenler Belediyesi’ne ve Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu’ya teşekkürlerini ilettiler.
Gazze’de iftar sevinci: Esenler Belediyesi iftar sofrasını Gazze’de kurdu
Esenler Belediyesi, bu yıl Ramazan bereketini Gazze halkıyla paylaşarak iftar sofralarını Gazze’de kurdu.
Esenler’de Ramazan ayında geleneksel olarak düzenlenen toplu iftarlar bu yıl iptal edilerek, kardeşlik sofralarını Gazze’de de kurdu. ‘Soframız da bir, gönüllerimiz de’ diyen Esenler Belediyesi, 11 ayın sultanı Ramazan-ı Şerif’in bereketini, yaklaşık 2 yıldır İsrail tarafından katliama ve soykırıma uğrayan, yerinden edilen Gazzeli Müslümanlara ulaştırdı.

Her akşam bin 500 kişiye 4 çeşit yemek
Gazze’de kurulan sofraların yemekleri, Deniz Feneri Derneği aşevinde pişti. Esenler Belediyesi’nin bağışıyla Gazzeli aşçılar tarafından hazırlanan ilk iftar yemeği, bin 500 kişiye verildi. Yemekler, Kuzey Gazze’deki çeşitli kamplarda yerinden edilmiş ailelere dağıtıldı. Her akşam 4 çeşit sıcak yemekle iftar açmanın sevincini yaşayan Gazzeliler, Esenler Belediyesi’ne ve Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu’ya teşekkürlerini ilettiler.

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.