Gazetecilerin zor anları

ASAYİŞ 17.07.2023 - 19:32, Güncelleme: 17.07.2023 - 19:32
 

Gazetecilerin zor anları

Kızılkeçili’de dün başlayan orman yangını büyüyerek sürüyor. İlk andan beri yangını takip eden Anadolu Ajansı Muhabiri Burak Akay ve TRT Kameramanı Mustafa Aydın Gül alevler ve dumandan etkilendi.

Çanakkale'de yaklaşık 24 saattir devam eden orman yangınını kontrol altına alabilmek için ekiplerin canla başla mücadelesi sürüyor. Yangın nedeniyle bölgede görev yapan gazeteciler de zaman zaman zor anlar yaşıyor. İlk saatlerden itibaren bölgede gelişmeleri takip ederek kamuoyuna aktaran gazetecilerden Anadolu Ajansı Muhabiri Burak Akay, yoğun duman ve alevlerden etkilendi. Gözünde problem oluşan Akay'a yangın bölgesindeki 112 ekipleri müdahale etti.  Yine yoğum duman nedeniyle rahatsızlanan ve solunum güçlüğü çeken TRT kameramanı Mustafa Aydın Gül, olay yetinde yapılan müdahalesinin ardından görevine döndü.   
Kızılkeçili’de dün başlayan orman yangını büyüyerek sürüyor. İlk andan beri yangını takip eden Anadolu Ajansı Muhabiri Burak Akay ve TRT Kameramanı Mustafa Aydın Gül alevler ve dumandan etkilendi.

Çanakkale'de yaklaşık 24 saattir devam eden orman yangınını kontrol altına alabilmek için ekiplerin canla başla mücadelesi sürüyor. Yangın nedeniyle bölgede görev yapan gazeteciler de zaman zaman zor anlar yaşıyor. İlk saatlerden itibaren bölgede gelişmeleri takip ederek kamuoyuna aktaran gazetecilerden Anadolu Ajansı Muhabiri Burak Akay, yoğun duman ve alevlerden etkilendi. Gözünde problem oluşan Akay'a yangın bölgesindeki 112 ekipleri müdahale etti. 

Yine yoğum duman nedeniyle rahatsızlanan ve solunum güçlüğü çeken TRT kameramanı Mustafa Aydın Gül, olay yetinde yapılan müdahalesinin ardından görevine döndü. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir