Gayrimenkul Sınavlarıyla Nitelikli Kadrolar Yetişiyor

04.07.2023 - 23:52, Güncelleme: 04.07.2023 - 23:52
 

Gayrimenkul Sınavlarıyla Nitelikli Kadrolar Yetişiyor

Sima Sandal, sorumlu gayrimenkul danışmanlarına yönelik düzenlenen eğitim ve sınavlarla sektöre kapasite ve nitelikli kadro kazandırmanın önemini vurguladı.

Sorumlu gayrimenkul danışmanları mesleki yeterlilik sınavına ilişkin sunum yapan Genel Sekreter Sima Sandal, "Sorumlu gayrimenkul danışmanlığı konusunda yoğun bir taleple karşı karşıyayız. Misyonumuz, "Mesleki eğitimi" güçlendirerek odamızı Çanakkale ve bölgesi için bir eğitim merkezi haline getirmektir. Trakya ve Güney Marmara'da sorumlu emlak danışmanları sınavlarının çoğunu düzenleyen Ticaret ve Sanayi Odasıyız. Gerçekleştirdiğimiz eğitim ve sınavlarla bu sektöre kapasite ve nitelikli kadro kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi. Sandalia Genel Sekreteri'nin sözleri: "Sektör temsilcilerine ve başvuru sahiplerine sektördeki en son mevzuat ve gelişmelerden haberdar olmaları tavsiye edilir. Gayrimenkul sektöründe çalışmak isteyen vatandaşlar için standartlar minimum 100 saat çalışma ve Bu nedenle Ticaret Odası olarak düzenlediğimiz her eğitim ve sınav çok önemlidir.” Çanakkale TV
Sima Sandal, sorumlu gayrimenkul danışmanlarına yönelik düzenlenen eğitim ve sınavlarla sektöre kapasite ve nitelikli kadro kazandırmanın önemini vurguladı.

Sorumlu gayrimenkul danışmanları mesleki yeterlilik sınavına ilişkin sunum yapan Genel Sekreter Sima Sandal, "Sorumlu gayrimenkul danışmanlığı konusunda yoğun bir taleple karşı karşıyayız. Misyonumuz, "Mesleki eğitimi" güçlendirerek odamızı Çanakkale ve bölgesi için bir eğitim merkezi haline getirmektir. Trakya ve Güney Marmara'da sorumlu emlak danışmanları sınavlarının çoğunu düzenleyen Ticaret ve Sanayi Odasıyız. Gerçekleştirdiğimiz eğitim ve sınavlarla bu sektöre kapasite ve nitelikli kadro kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Sandalia Genel Sekreteri'nin sözleri: "Sektör temsilcilerine ve başvuru sahiplerine sektördeki en son mevzuat ve gelişmelerden haberdar olmaları tavsiye edilir. Gayrimenkul sektöründe çalışmak isteyen vatandaşlar için standartlar minimum 100 saat çalışma ve Bu nedenle Ticaret Odası olarak düzenlediğimiz her eğitim ve sınav çok önemlidir.”

Çanakkale TV

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir