Ezine’de tarihi geçmiş ve etiketsiz ürün satan 2 markete 596 bin TL ceza

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.11.2025 - 10:51, Güncelleme: 27.11.2025 - 11:13
 

Ezine’de tarihi geçmiş ve etiketsiz ürün satan 2 markete 596 bin TL ceza

Ezine’de tarihi geçmiş ve etiketsiz ürün satan 2 markete 596 bin TL ceza
Çanakkale’de zabıta ekiplerince denetim yapılan iki markete tarihi geçmiş ve etiketsiz ürün sattığı için toplam 596 bin 506 TL ceza kesildi. Çanakkale’nin Ezine ilçesinde zabıta ekiplerince market denetimleri gerçekleştirildi. Denetimlerde bir işletmede son kullanma tarihi geçmiş 148 adet ürün raflarda satışa sunulduğu diğer bir işletmede ise 54 adet üründe etiket olmadığı tespit edildi. Son kullanma tarihi geçmiş ürün satan işletmeye 437 bin 44 TL, ürünleri etiketsiz satışa sunan işletmeye ise 159 bin 462 tl cezai işlem uygulandı. Zabıta ekiplerince 2 markete toplam 596 bin 506 TL ceza kesildi. Ayrıca son kullanma tarihi geçmiş ürünler zabıta ekiplerince imha edildi.
Ezine’de tarihi geçmiş ve etiketsiz ürün satan 2 markete 596 bin TL ceza

Çanakkale’de zabıta ekiplerince denetim yapılan iki markete tarihi geçmiş ve etiketsiz ürün sattığı için toplam 596 bin 506 TL ceza kesildi.
Çanakkale’nin Ezine ilçesinde zabıta ekiplerince market denetimleri gerçekleştirildi. Denetimlerde bir işletmede son kullanma tarihi geçmiş 148 adet ürün raflarda satışa sunulduğu diğer bir işletmede ise 54 adet üründe etiket olmadığı tespit edildi. Son kullanma tarihi geçmiş ürün satan işletmeye 437 bin 44 TL, ürünleri etiketsiz satışa sunan işletmeye ise 159 bin 462 tl cezai işlem uygulandı. Zabıta ekiplerince 2 markete toplam 596 bin 506 TL ceza kesildi. Ayrıca son kullanma tarihi geçmiş ürünler zabıta ekiplerince imha edildi.

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.