109 2
109

Ezine’de fırtına nedeniyle bir ağılın çatısı uçtu

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.01.2024 - 14:24, Güncelleme: 07.01.2024 - 14:18
 

Ezine’de fırtına nedeniyle bir ağılın çatısı uçtu

Ezine’de fırtına nedeniyle bir ağılın çatısı uçtu

Çanakkale’nin Ezine ilçesine bağlı Üvecik köyünde, 130’a yakın küçükbaş hayvanın bulunduğu ağılın çatısı fırtına nedeniyle uçtu.Meteorolojinin Çanakkale için fırtına ve sağanak yağış uyarısının ardından il merkezinin yanı sıra Ezine ilçesinde de fırtına ve sağanak yağış etkili oldu. İlçeye bağlı Üvecik köyünde Mustafa Köroğlu’na ait küçükbaş hayvanların bulunduğu ağılın çatısı fırtına nedeniyle uçtu.Ezine İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri hasar tespiti için incelemelerde bulundu. Jandarma ekipleri olay yerinde incelemelerde bulunarak tutanak tuttu.
Ezine’de fırtına nedeniyle bir ağılın çatısı uçtu
Çanakkale’nin Ezine ilçesine bağlı Üvecik köyünde, 130’a yakın küçükbaş hayvanın bulunduğu ağılın çatısı fırtına nedeniyle uçtu.
Meteorolojinin Çanakkale için fırtına ve sağanak yağış uyarısının ardından il merkezinin yanı sıra Ezine ilçesinde de fırtına ve sağanak yağış etkili oldu. İlçeye bağlı Üvecik köyünde Mustafa Köroğlu’na ait küçükbaş hayvanların bulunduğu ağılın çatısı fırtına nedeniyle uçtu.
Ezine İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri hasar tespiti için incelemelerde bulundu. Jandarma ekipleri olay yerinde incelemelerde bulunarak tutanak tuttu.

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir