Esnaf bugünü bayram ilan edecek

GÜNDEM 14.10.2023 - 22:10, Güncelleme: 14.10.2023 - 22:28
 

Esnaf bugünü bayram ilan edecek

Tarihi Alan Başkanlığı, Çanakkale'de hizmet verdiğini hatırladı.... Erzurumlular Derneğinin etkinliğini, 'Esnaf zarar görür' diyerek iptal etti. Bugüne kadar Tarihi Alan Başkanlığından bir toplu iğne kadar destek görmeye Çanakkale Esnafı, 12 Ekim'i 'Bayram' ilan etti.

İsminin başında 'Çanakkale' bulunmasına rağmen Çanakkale esnafına katkıları uzun süredir tartışılan Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı, Hamidiye Tabyalarında düzenlenecek 'Erzurum Tanıtım Günleri' etkinliğini, "Satış yapılması esnafa zarar verir" diyerek iptal etti.  Karara şaşıran Çanakkale esnafı, “Tarihi alan Başkanlığından bu güne kadar herhangi bir şey görmedik. Bu karar bizim yararımıza mı çok emin olamıyoruz. Eğer öyleyse sayın Başkanımız İsmail Kaşdemir beyefendiye sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz. Kendisinin bizleri hatırlamış olması ayrıca önemli. Çanakkale Esnaf ve Sanatkarlar Odasına da müracaat ederek, bugünü ayrıca bir esnaf bayramı ilan etmeyi düşünüyoruz. Tarihi Alan Başkanlığının, diğer konularda da Çanakkale esnafını hatırlaması yönünde de bir umudumuz var. İnşallah bu konuda da iyimser düşünüyoruz. Sayın Başkanın böyle böyle Çanakkale’de de iş yapan esnafların varlığından haberdar olmasını umuyoruz” diye konuştular.  Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir’in büyük bir hassasiyetle iptal ettirdiği 'Erzurum Tanıtım Günleri'nde satışının yapılmasının Çanakkale esnafına zarar vereceği düşünülen, Erzurum ve Çanakkale yöresinin ortak ürünleri ise merak konusu oldu.
Tarihi Alan Başkanlığı, Çanakkale'de hizmet verdiğini hatırladı.... Erzurumlular Derneğinin etkinliğini, 'Esnaf zarar görür' diyerek iptal etti. Bugüne kadar Tarihi Alan Başkanlığından bir toplu iğne kadar destek görmeye Çanakkale Esnafı, 12 Ekim'i 'Bayram' ilan etti.

İsminin başında 'Çanakkale' bulunmasına rağmen Çanakkale esnafına katkıları uzun süredir tartışılan Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı, Hamidiye Tabyalarında düzenlenecek 'Erzurum Tanıtım Günleri' etkinliğini, "Satış yapılması esnafa zarar verir" diyerek iptal etti.  Karara şaşıran Çanakkale esnafı, “ Tarihi alan Başkanlığından bu güne kadar herhangi bir şey görmedik. Bu karar bizim yararımıza mı çok emin olamıyoruz. Eğer öyleyse sayın Başkanımız İsmail Kaşdemir beyefendiye sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz. Kendisinin bizleri hatırlamış olması ayrıca önemli. Çanakkale Esnaf ve Sanatkarlar Odasına da müracaat ederek, bugünü ayrıca bir esnaf bayramı ilan etmeyi düşünüyoruz. Tarihi Alan Başkanlığının, diğer konularda da Çanakkale esnafını hatırlaması yönünde de bir umudumuz var. İnşallah bu konuda da iyimser düşünüyoruz. Sayın Başkanın böyle böyle Çanakkale’de de iş yapan esnafların varlığından haberdar olmasını umuyoruz” diye konuştular. 

Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir’in büyük bir hassasiyetle iptal ettirdiği 'Erzurum Tanıtım Günleri'nde satışının yapılmasının Çanakkale esnafına zarar vereceği düşünülen, Erzurum ve Çanakkale yöresinin ortak ürünleri ise merak konusu oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir