Eljif Elmas, resmen RB Leipzig’de

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.12.2023 - 21:47, Güncelleme: 27.12.2023 - 19:58
 

Eljif Elmas, resmen RB Leipzig’de

Eljif Elmas, resmen RB Leipzig’de

Almanya Bundesliga ekiplerinden RB Leipzig, İtalyan takımı Napoli’den Eljif Elmas’ı resmen kadrosuna kattı.Leipzig, bir dönem Fenerbahçe forması da giyen Kuzey Makedonyalı 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Eljif Elmas ile 4,5 yıllık sözleşme imzaladı. Genç oyuncu için Alman kulübünün Napoli’ye 25 milyon Euro bonservis ödeyeceği gelen bilgiler arasında. Fenerbahçe, bu transferden yüzde 25 pay pay alacak.Eljif Elmas bu sezon Napoli formasıyla ligde 11 maça çıkarken, 2 kez de fileleri havalandırdı.
Eljif Elmas, resmen RB Leipzig’de
Almanya Bundesliga ekiplerinden RB Leipzig, İtalyan takımı Napoli’den Eljif Elmas’ı resmen kadrosuna kattı.
Leipzig, bir dönem Fenerbahçe forması da giyen Kuzey Makedonyalı 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Eljif Elmas ile 4,5 yıllık sözleşme imzaladı. Genç oyuncu için Alman kulübünün Napoli’ye 25 milyon Euro bonservis ödeyeceği gelen bilgiler arasında. Fenerbahçe, bu transferden yüzde 25 pay pay alacak.
Eljif Elmas bu sezon Napoli formasıyla ligde 11 maça çıkarken, 2 kez de fileleri havalandırdı.

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir