Edremit’te "Okur-Yazar Buluşması"nın üçüncüsü gerçekleştirildi

GÜNDEM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.04.2025 - 13:29, Güncelleme: 17.04.2025 - 12:23
 

Edremit’te "Okur-Yazar Buluşması"nın üçüncüsü gerçekleştirildi

Edremit’te "Okur-Yazar Buluşması"nın üçüncüsü gerçekleştirildi
Balıkesir’in Edremit ilçesinde, Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Edremit Kent Konseyi ve Edremit Ticaret Odası’nın iş birliğinde düzenlenen "Okur-Yazar Buluşması" etkinliğinin üçüncüsü, Şükrü Tunar Kültür Merkezi’nde yapıldı.Fazıl Sayın’ın kaleme aldığı Kuvvacı adlı eser çerçevesinde düzenlenen programa, Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Rasim Girgin, Edremit Ticaret Odası Başkanı Ahmet Çetin, Edremit Kent Konseyi Başkan Yardımcısı Fatma Dilara Kaya, Türk Ocakları Edremit Şube Başkanı Mehmet Özkeleş, protokol üyeleri, okul ve kurum müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.Katılımcılar, Kuvayi Milliye ruhunun işlendiği eserin değerlendirmesini yaparken, yazar Fazıl Sayın da programa katılarak eserin ortaya çıkış süreci ve tarihi arka planı hakkında bilgi verdi.Etkinliğin, öğrencilerin tarih bilinci kazanması ve edebi eserlerle bağ kurmasını amaçladığı belirtildi.
Edremit’te "Okur-Yazar Buluşması"nın üçüncüsü gerçekleştirildi
Balıkesir’in Edremit ilçesinde, Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Edremit Kent Konseyi ve Edremit Ticaret Odası’nın iş birliğinde düzenlenen "Okur-Yazar Buluşması" etkinliğinin üçüncüsü, Şükrü Tunar Kültür Merkezi’nde yapıldı.
Fazıl Sayın’ın kaleme aldığı Kuvvacı adlı eser çerçevesinde düzenlenen programa, Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Rasim Girgin, Edremit Ticaret Odası Başkanı Ahmet Çetin, Edremit Kent Konseyi Başkan Yardımcısı Fatma Dilara Kaya, Türk Ocakları Edremit Şube Başkanı Mehmet Özkeleş, protokol üyeleri, okul ve kurum müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
Katılımcılar, Kuvayi Milliye ruhunun işlendiği eserin değerlendirmesini yaparken, yazar Fazıl Sayın da programa katılarak eserin ortaya çıkış süreci ve tarihi arka planı hakkında bilgi verdi.
Etkinliğin, öğrencilerin tarih bilinci kazanması ve edebi eserlerle bağ kurmasını amaçladığı belirtildi.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.