Domuz Avı Faciası: İki Tutuklu, Bir Ölüm

ASAYİŞ 20.09.2023 - 13:10, Güncelleme: 20.09.2023 - 13:10
 

Domuz Avı Faciası: İki Tutuklu, Bir Ölüm

Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde domuz avında yaşanan trajik olayda, 2 kişi tutuklandı, bir kişi yaşamını yitirdi.

Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde domuzları tarlalardan uzaklaştırmak için bir araya gelen üç arkadaş arasında trajik bir olay yaşandı. İddialara göre, İlyakköy köyü civarına giden bu arkadaşlar, domuzları kovmak amacıyla ayrı bölgelere dağıldılar. Ancak, olayın seyrini değiştiren korkunç bir an yaşandı. Bilgin B. ve Suat P. adlı iki arkadaş, farklı bölgelerden gelen seslere tepki vererek aynı anda ateş ettiler. Bu talihsiz anın sonucunda 40 yaşındaki Kadri Can, hayatını kaybetti. Jandarma ekipleri, olayın ardından Bilgin B. ve Suat P.'yi gözaltına aldı. İşlemlerin tamamlanmasının ardından şüpheliler adliyeye sevk edildi. Savcılıkta verdikleri ifadelerin ardından mahkemeye çıkarılan zanlılar, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Domuz avında hayatını kaybeden Kadri Can için Lapseki Tarihi Gazi Süleyman Paşa Camii'nde cenaze namazı kılındı. Ardından cenaze, ilçe mezarlığında toprağa verildi. Bu üzücü olay, Lapseki ilçesini derin bir üzüntüye boğdu. 
Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde domuz avında yaşanan trajik olayda, 2 kişi tutuklandı, bir kişi yaşamını yitirdi.

Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde domuzları tarlalardan uzaklaştırmak için bir araya gelen üç arkadaş arasında trajik bir olay yaşandı. İddialara göre, İlyakköy köyü civarına giden bu arkadaşlar, domuzları kovmak amacıyla ayrı bölgelere dağıldılar. Ancak, olayın seyrini değiştiren korkunç bir an yaşandı. Bilgin B. ve Suat P. adlı iki arkadaş, farklı bölgelerden gelen seslere tepki vererek aynı anda ateş ettiler. Bu talihsiz anın sonucunda 40 yaşındaki Kadri Can, hayatını kaybetti.

Jandarma ekipleri, olayın ardından Bilgin B. ve Suat P.'yi gözaltına aldı. İşlemlerin tamamlanmasının ardından şüpheliler adliyeye sevk edildi. Savcılıkta verdikleri ifadelerin ardından mahkemeye çıkarılan zanlılar, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Domuz avında hayatını kaybeden Kadri Can için Lapseki Tarihi Gazi Süleyman Paşa Camii'nde cenaze namazı kılındı. Ardından cenaze, ilçe mezarlığında toprağa verildi. Bu üzücü olay, Lapseki ilçesini derin bir üzüntüye boğdu. 

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir